Dejan Dragojevic, Dalila Dragojevic,
Dejan Dragojevic, Dalila Dragojevic,

OTKRIVENO ŠTA SE DEŠAVALO U URGENTNOM CENTRU: Evo zašto produkcija drži Dejana Dragojevića izvan Bele kuće…

Priznao da je sam sebi naneo povrede…

Dejan Dragojević, nakon što je sinoć u “Zadruzi” tokom žurke sebi raz*io glavu staklenom flašom i naneo jezive povrede, odmah je prevezen u Urgentni centar.

Naime, kako prenose domaći mediji, Dejanu su ustanovljene velike pose*otine, za koje je priznao da je naneo sam sebi, pa su ga lekari odmah prosledili na ušivanje, zbog čega je dobio tri kopče na glavi. Tražili su mu da ispriča kako je došlo do toga, ali je on bio psihički “stabilan” i sve pričao bez zamuckivanja i laganja. Svi ostali parametri koji su provereni su bili dobri, ravnotežu je imao, nije bilo drugih povreda na telu.

Dejan Dragojevic,
Dejan Dragojevic,

Skidanje konca mu je zakazano za sedam dana, dok na dva dana treba da ide na previjanje rana.

Dragojević je bio u svesnom stanju kada je poslat kod neurohirurga. Ljudi u Urgentnom centru su ga prepoznali, a dodatno je privlačio pažnju jer je ceo bio kr*av.

On je odmah pušten iz Urgentnog, a kako prenose domaći mediji, produkcija ga drži izvan Bele kuće zbog celokupne situacije koja se dogodila prethodne večeri.

Inače, jedan fotoreporter je bio ispred Urgentnog sinoć nakon što se desio incident u “Zadruzi”. Tada je Dejan doveden sa jednim članom produkcije i odmah mu je ukazana pomoć.

Podsećanja radi, Dejan je sinoć zbog bivše supruge Dalile i njene komunikacije sa Filipom Carem, napravio haos, lupao čašama o glavu, glavom o zid i staklo, a nakon što su ga takvog videli, Dalila Dragojević je dobila nervni slom.

Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

Takođe, kako je “Blic” pisao, majka Dejana Dragojevića je u lošem stanju, i u momentu kada ga je videla na televiziji, pozlilo joj je.

Takođe, njegova porodica i brat David, odmah su u pola noći krenuli ka bolnici kako bi videli u kakvom je stanju Dejan.

David Dragojevic,
David Dragojevic,

Sada se čeka odluka produkcije, šta će se dešavati dalje i da li će Dejan Dragojević biti samo kažnjen, ili mu zbog ovakve drame sledi diskvalifikacija.

SD