OTKRIVEN MISICIN TAJNI RAZGOVOR IZ KARANTINA: Anđelo čuo sve – “Ona je bila gore na spratu…” (VIDEO)

“On je zanimljiv za rijaliti, on može…”

Anđelo Ranković nedavno je napustio rijaliti program “Zadruga 4”, a kao i svi učesnici i on je obavio razgovor sa novinarima.

Nakon odmora u Dubaiju, popularni zavodnik sa Zvezdare otkrio je između ostalog, detalje razgovora iz karantina, koji je čuo iz svoje sobe, a koji je čuo i Vukadin Gojković i prvi otkrio u jednoj emisiji, da je postojao razgovor u kojem su prijatelji Jovane Ljubisavljević nju savetovali pred ulazak u rijaliti.

Andelo Rankovic,
Andelo Rankovic,

– Ja sam odmah rekao da je folirant, čuli smo obojica, nešto kao “On je zanimljiv za rijaliti…” – rekao je tada Vukadin, a sada je i Anđelo otkrio detalje razgovora koji je čuo svojim ušima.

Andelo Rankovic,
Andelo Rankovic,

– Ja sam bio u jednoj sobi, a Jovana je bila gore na spratu, njeni prijatelji su bili dole, van naše zgrade. Ono što sam ja čuo, evo sada ću reći, tačno… Ja nisam čuo da su rekli “Anđelo”, bilo je slovo “A” i rečeno je ovako: “Sa “A” može…”, znači ja nisam čuo ni da se bude, ni da se pravi priča, to vrlo lako može da bude da se samo družimo… Bilo je u fazonu “A je skroz okej, A kao ulazi” tako nešto. Ja ne mogu da kažem da sam bilo šta drugo čuo, a čak nisam čuo ni “Anđelo”, nego samo “A”, pa je to naša pretpostavka bila i o tome smo i pričali unutra. Ja o Jovani imam lepo mišljenje i ima dosta kvaliteta, pa pretpostavljam da je cela ta priča bila u smislu da bi mogla sa mnom da se druži – rekao je Anđelo.

Pogledajte prilog:

SD

About E-dijaspora