Miljana Kulic, Zeljko Mitrovic, Milica Mitrovic,
Miljana Kulic, Zeljko Mitrovic, Milica Mitrovic,

OTKRILA DETALJE UGOVORA – PA UDARILA NA PRODUKCIJU: Ovo dobija svaki dan – Miljana dogovorila posebne uslove… (VIDEO)

Iznervirala se…

Miljana Kulić obeležila je svih pet sezona rijaliti programa “Zadruga”. Nakon diskvalifikacije, Miljana je ponovo postigla dogovor sa produkcijom i vratila se u ovaj TV format. Gledaoci su jedva dočekali njen povratak, s obzirom na to da važi za jednog od najvećih šoumena u Beloj kući.

Miljana je u pušionici razgovarala sa Mijom Jovanović i Deniz Dejm i tom prilikom otkrila neke od stavki iz svog ugovora. Prema njenoj priči, ona je dogovorila da svakodnevno dobija ručak i večeru u rijalitiju. S obzirom na to da nije bila zadovoljna što joj nisu uneti džakovi sa garderobom, rešila je da se obrati produkciji i oštro im to zameri.

Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

– Ručak imam, večeru nisam dobila. Evo po ko zna koji put vas obaveštavam, da ne bude posle nisam rekla i nisam tražila. Isto tako sam zamolila da tata pošalje izveštaj producentu za moju terapiju koju treba da počnem da pijem. Isto tako vas molim po stoti puta da mi unesete četiri džaka koji su naknadno iznešena iz razloga jer mi trebaju jakne i gaće i da ne objašnjavam šta još imam u tim džakovima – obratila se Miljana produkciji putem kamere.

Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Deniz joj je poručila da će joj uneti stvari i da nema razloga za brigu, a Mia ju je posavetovala da ne gricka nokte.

– Nervozna sam što mi nisu uneli stvari i što mi večeru nisu doneli, a imam u ugovoru – poručila je Miljana.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

SD