“OTAC JU JE PRITISKAO DA RASKINE SA MNOM”: Fran konačno otkrio pravi razlog zašto nije sa Paulom… (VIDEO)

“Bolje je i za nju i za mene da se ne viđamo i ne čujemo više…”

Hrvatski model Fran Pujas pojavio se kao pravo osveženje u “Zadruzi 4”, gde je brzo osvojio srca publike i zauzeo peto mesto u superfinalu.

Visoki plasman Fran, kako kaže, nije očekivao, a u rijalitiju je bio od samog početka, pa sve do kraja. Ušao je kao zauzet momak, a izašao kao slobodan.

Na paparace i javni život još uvek nije navikao, ali je za ekipu novinara bio voljan da da prvi intervju po izlasku iz imaginarijuma.

Iskoristili smo priliku da ga pitamo o svemu što ga je sačekalo nakon rijalitija – susretu sa porodicom, aferi sa Anđelom Vešticom, ali i raskidu sa devojkom Paulom Hublin, sa kojom je i ušao u rijaliti.

Fran Pujas,
Fran Pujas,

U kakvom ste odnosu ti i Paula trenutno?

– Nismo ni u kakvom odnosu. Niti se čujemo, niti planiram da se čujemo. Svašta se izdešavalo u “Zadruzi”, bolje je i za nju i za mene da se ne viđamo i ne čujemo više.

Zašto je ona toliko ogorčena na tebe?

– Ne znam, svašta se stvarno izdešavalo, ali mislim da nisam bio samo ja kriv za neke situacije, bila je kriva i ona. Tako da ne znam u čemu je problem. Mislim da ju je tata malo pritisnuo, ali neka je, sa pravom. Ja njene roditelje znam od pre, bio sam kod njih u kući i sve je bilo okej. Moji roditelji su moj izbor podržali, bilo im je bitno samo da sam srećan, ali se nisu mešali u našu vezu.

Paula Hublin,
Paula Hublin,

Da li je možda Anđela Veštica jedan od razloga zbog kog je Paula rešila da zvanično prekinete?

– Ne želim da znam, ali možda jeste.

Kad smo već pomenuli Anđelu, prvo si poricao si da si bio intiman sa njom. Šta se tu tačno desilo?

– Nisam poricao. Ona je demantovala da je to laž. Ja sam se njoj prvi javio, dva dana smo proveli zajedno i ja sam joj rekao da nisam za vezu. Nisam ni za šta. Ona je zbog toga bila ogorčena, počela je da mi priča da se već zaljubljuje… U “Zadruzi” su stizala neka hipotetička pitanja vezano za nju, onda me je ona čekala sa mojoj mamom kada sam izlazio, tako je sve počelo. Međutim, otišla je dok sam ja izašao, pa smo se nakon toga čuli i dalje znate – ispričao nam je Fran.

Fran Pujas, Andela Vestica,
Fran Pujas, Andela Vestica,

A ceo intervju sa njim poslušajte u snimcima KLIKOM OVDE i OVDE!!

SD

About E-dijaspora