Stefan Karic, Osman Karic, Iva Grguric,
Stefan Karic, Osman Karic, Iva Grguric,

OSMAN I IVA U ZADRUZI: Produkcija priredila iznenađenje pred samo finale – Karić u suzama, misica u šoku… (VIDEO)

Ovome se nisu nadali…

Veliki šef iznenadio je zadrugare pred kraj rijalitija i pružio im priliku da pogledaju svoje najbitnije trenutke u životu, ali i “Zadruzi”. Sledeći na redu da odgleda svoje uspomene bio je Stefan Karić.

Stefan je video fotografije sa majkom, ocem, ali i brojnim prijateljima, pa i devojkama. Zadrugari su se raznežili kad su ugledali fotografije Stefana u sa ocem Osmanom Karićem i majkom Lidijom kada je bio beba.

Osman Karic, Stefan Karic,
Osman Karic, Stefan Karic,

Na ekranu su prikazani emotivni momenti između Stefana i njegove bivše devojke Ive Grgurić. Jovana Ljubisavljević je pomno pratila svaki trenutak i po izrazu njenog lica moglo bi se reći da joj nije svejedno.

Misicu su kao so na ranu došle su fotografije i sa Anom Korać, koja joj je poremetila planove sa Stefanom i ove sezone. Mnoge je iznenadilo što se među prikazanim uspomenala nije našao nijedan snimak ljubavi Karića i Jovane.

Stefan Karic, Jovana Ljubisavljevic,
Stefan Karic, Jovana Ljubisavljevic,

Na kraju uspomena Stefan je briznuo u plač jer je video uspomene sa pokojnom devojkom, Dijanom Milojković. Niko se nije iznenadio ovako emotivnom reakcijom, jer je Karić više puta istakao da je ona bila njegova najveća ljubav.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

SD