OPŠTI HAOS ZBOG BEOGRADA: “Sljedbenici zločinačke politike neće uspjeti – Uzalud ih u Beogradu okuplja, ohrabruje…”

Podigla se velika prašina…

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović večeras su se na večeri u Beogradu sastali sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Prema informacijama, na večerašnjem sastanku bi se trebalo govoriti o općoj situaciji u regionu, europskim integracijama BiH, ali i o mini Schengenu.

Kao i posjeta Milorada Dodika Zagrebu, i večerašnja posjeta Beogradu je podigla mnogo prašine u domaćoj javnosti, a osude probosanskih političara stižu cijelog dana.

Večeras se tim povodom na svom Facebook profilu oglasio i Denis Bećirović, potpredsjednik SDP-a BiH. On je imao veoma oštru poruku za Milorada Dodika i Dragana Čovića.

– Svi srpsko-hrvatski sporazumi o podjeli BiH završili su na smetljištu historije! Tako će završiti i Dodik-Čović sporazum.

Nepokorivu Bosnu i Hercegovinu nisu uspjeli podijeliti i uništiti srpsko-hrvatskim sporazumima:

Cvetković – Maček 1939. godine,

Stojadinović – Pavelić 1954. godine,

Milošević – Tuđman 1991. godine,

Karadžić – Boban 1992. godine.

Neće u tome uspjeti ni najnoviji sljedbenici zločinačke politike podjele države Bosne i Hercegovine Milorad Dodik (SNSD) i Dragan Čović (HDZ) i njihovi mentori u Beogradu i Zagrebu. Uzalud ih večeras u Beogradu okuplja, ohrabruje i instruira predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Uzalud ih večeras u Beogradu okuplja, ohrabruje i instruira predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. Politika uništenja i komadanja Bosne i Hercegovine nije donijela nikakvo dobro nikada i nikome!

Dodik, Čović i njihovi mentori moraju znati da je Bosna i Hercegovina neuništiva država! Puno smo jači i brojniji mi koji branimo državu Bosnu i Hercegovinu nego oni koji je ruše.

Puno su jači prijatelji Bosne i Hercegovine širom svijeta nego oni koji joj nisu naklonjeni.

Tuđe nećemo, državu Bosnu i Hercegovinu ne damo! Nikada! Nikome! I ni po koju cijenu!

Neka vječno živi vječna Bosna i Hercegovina, navodi se u obraćanju Denisa Bećirovića.

https://www.facebook.com/becirovic.sdp/posts/1408670869321369

SB

About E-dijaspora