Zadruga,
Zadruga,

OPLEO PO LUNI I IVI: “Pobednici poslednje dve sezone Zadruge su ološi” – A favorit sada je… (VIDEO)

Oslanja se na to da je narod pametan…

Danas su ukućani morali da glasaju za svog favorita za pobedu u četvrtoj sezoni “Zadruge”, a nakon brojnih izlaganja i Marko Đedović je došao na red da iskaže svoje mišljenje.

– Mislim da u ovoj “Zadruzi” nema dovoljno velikog ološa kao u poslednje dve da bi pobedile kao one. Tolikog ološa ne vidim ovde, trenuitno, da bi onu plastiku uzeo. A ne vidim žrtvu svojih najdražih i najmilijih kao u prvoj Zadruzi. Ako bih se vodio time da ja ne volim ljude, ja mislim da budale kažu šta misle, a da pametni znaju šta će reći – pričao je Đedović.

– Ja vidim da danas niko nije pozdravio svoju podršku, da vide da im je drago da pozdrave nekog ko im je podrška – rekao je Stefan.

Marko Dedovic,
Marko Dedovic,

– Postoji i ona druga grupa koja podržava i one koje plaču po ćoškovima. Narod je pametan i inteligentan, ja garantujem da mene mogu samo pametni ljudi da me razumeju, a takvih je manje. Tako da, što se tiče toga, pozdrav za te pametne. Da se vodim promišljenošću, na primer, za Rialdu bih rekao da treba da pobedi. Ali neću se time voditi. Meni lično, neko ko učini da mi bude zanimljivo, meni se to sviđa. Maja mi je jedina bila interesantna u nekom periodu, kada je imalo meru. Nadam se da budalaštine neće praviti više. ona mi je najviše puta izmamila osmeh na lice – nastavio je Đedović.

Marko Dedovic,
Marko Dedovic,

Kako je tekao razgovor, pogledajte u nastavku:

SD