Miljana Kulic, Marija Kulic, Lazar Colic,
Miljana Kulic, Marija Kulic, Lazar Colic,

“ONI ĆE DA NAS SAHRANE”: Miljana dala Zoli 20 000 Evra – Marija van sebe od besa! Evo gde je viđena sa njim…

“Neću da gubim svoje vreme na tog debila…”

Nakon što se završila četvrta sezona “Zadruge” mnogo se priča o tome da li je Miljana Kulić ponovo u vezi sa Lazarom Čolićem Zolom, iako ona to nije potvrdila.

Međutim, Posle saznanja da je Miljana obnovila vezu sa Zolom njenoj majci Mariji je naglo pozlilo, pa je opet završila u bolnici. Međutim, posle velike scene Miljana je pobegla iz Niša i sada je kod Zole u Beogradu.

Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

– Miljana mi se smučila, ne želim da pričam o njoj. Otac joj leži u postelji, nema mu života, ja se borim sa kancerom, a ona daje 20.000 evra onom idiotu. Nih dvoje hoće da nas sahrane. Po ko zna koji put sam razočarana u nju. Ne treba mi nikad više. I kada umremo ne mora da dolazi na sahranu, neka i tada bude sa onim debilom. To što radi je dokaz da nema obzira prema našoj situaciji i bolesnim roditeljima – rekla je Marija.

Miljana Kulic, Marija Kulic,
Miljana Kulic, Marija Kulic,

– Neću da gubim svoje vreme na tog debila. Taj majmun mi je tolike godine iskorišćavao dete, duša me je bolela i boli me i sada zbog nje. On je za sve kriv, zbog svog tog stresa oko njih ja sam se i razbolela. Ne želim više nikad u životu da ga vidim. Sve je to uticalo i na mene, a i na Sinišu. Šta se sve još dešavalo u tom njihovom stanu gde su živeli i šta mi je Miljana sve prećutala, bolje da ne znam – bila je besna Marija koja posle završetka hemioterapija i zračenja nije baš najbolje psihički, piše “Star”.

Sa druge strane, Miljana je od sramote pobegla iz Niša i kako Star saznaje nalazi se u Borči.

Lazar Colic, Miljana Kulic,
Lazar Colic, Miljana Kulic,

– Iako Miljana na sva usta priča da nije sa Zolom, ona je ipak u nekoliko navrata viđena u Borči u istom smeštaju gde boravi i on. Kada se za to saznalo, Miljana se više nije vraćala u Niš, jer roditelji ne žele da je vide ni da je prime u kuću. Za dete ni ne pita, a honorar koji joj je uplaćen troši na široko. Šuška se da je Zoli dala deo para kako bi se pomirio sa njom, a njemu su trebale pare da snimi pesmu i spot. Tako da svota od 20.000 evra koja se pominje izgleda da je stvarno završila kod njega. Strašno je kako se ponaša, umesto da je podigla pare i dala roditeljima da im bar malo produži život i olakša sve kroz šta prolaze, ona daje Zoli. Sutra ni ona, ni taj mali Željko neće imati šta da jedu. Priča da će da skoči sa mosta i ubije se, ali onda opet sedne u taksi i ode kod njega. Nije ni čudo što otac neće da je vidi – kaže Marijina komšinica iz Niša.

SD