Informativni portal za dijasporu

“ON ŽENU VARA I NAPOLJU – ON JE ŠVALER”: Miljana ustala i razvezala jezik – Napravila haos (VIDEO)

Ošišala ga i napravila od njega mladog majmuna…

Neće više da ćuti! Miljana Kulić takođe je ustala kako bi prokometnarisala skandal između Ivane Šopić i Marka Janjuševića Janjuša.

Naime, Šopićeva je večeras za crnim stolom pred milionskim auditorijumom iznela sve detalje o njihovom odnosu, koji je Janjuš demantovao.

– Ivana je maločas rekla da smo moja mama i ja napadale Janjuša, mi smo iznosile samo istinu. Od samog starta, Ana Korać, Davide slušaj sada, je ošišala i napravila od njega mladog majmuna, on je zbog ne uzvraćene ljubavi napustio rijaliti. Pokušao je i mene nekoliko puta da me pipne, ja se okrenem i odem.

Najlakše je napasti Ivanu Šopić! Čim smo mama i ja ustale da iznesemo svoju priču, realna sam i iskrena, sada znam kakva se ovde priča od zadrugara filuje, da Ivana bude kriva.

Ona je slobodna devojka, ovde treba da se saznaju istine i za političare koji je oženjen – pričala je Miljana.

– Šta oženjen? Čovek nije uopšte oženjen – ubacila se Ivana.

– Janjuš joj je davao lažne nade, pričao joj je da je ušao ovde da nađe srodnu dušu, da mu brak nije dobro. On je dozvoljavao da se Ivana svađa sa Majom, zato smo je i nazvali Dželjanom.

Ivana nikada nije bila iskrena, ustajala je i pričala da su prijatelji. Ivana je sada maksimalno iskrena, Janjuš se iskreno zaljubio.

On ženu vara i napolju, on je švaler, vara ženu, ali u rijalitiju nije, da bi mogao da bude favorito! On od Ane nije dobio povratnu informaciju – dodala je Kulićeva.

Evo kako je to izgledalo:

SD

Advertisements
Loading..
Advertisements

Comments are closed.