Informativni portal za dijasporu

OBJAVLJEN SNIMAK: Ludačka vožnja Ace Lukasa – Jurcao kroz centar Bg-a pa se slupao! – (VIDEO)

Pevač voli da nagazi!

Pevač Aca Lukas poznat je kao nesavestan vozač, a najnoviji snimci nastali u centru Beograda svedoče o njegovoj navici da vozi brzo i ugrozi svoju, kao i bezbednost drugih učesnika u saobraćaju.

Folker je išao Takovskom ulicom u želji da se uključi na Bulevar kralja Aleksandra, ali neprilagođenom brzinom, pa je udario u ivičnjak koji razdvaja dve trake pomenutog bulevara.

Aca Lukas

Aca Lukas

Na slikama i snimku do kojih je došla redakcija lista Srpski telegraf jasno se vide oštećenja BMW od udarca u ivičnjak. Pevač je nakon nezgode nastavio da vozi još nekih 100 metara i zaustavio se na prvom semaforu na koji je naišao gde je fotografisan kako izlazi iz kola i gleda u ogrebotine i ulibljenja koja su nastala prilikom tog nesrećnog slučaja.

Nakon toga je ušao u kola i ponašao se kao da ništa bilo nije i nastavio vožnju. Međutim, nasilnoj vožnji tu nije bio kraj. Nakon toga on je velikom brzinom krenuo i prešao kroz tri trake do tramvajskih šina, preko kojih je prošao velikom brzinom, a zatim je prošao kroz crveno u trenucima kada su se svetla na semaforu menjala. U istom maniru nastavio je u nepoznatom pravcu.

Snimak jednog jednog dela njegove bahate vožnje možete pogledati u sledećem videu:

Podsetimo, Lukasu nije prvi put da mu se ovakve stvari dešavaju. Protekle zime je takođe imao sličnu situaciju u kojoj je kolima udario u zadnji deo autobusa. Tom prilikom je pevač razvalio retrovizor. Izašao je iz džipa, pokupio razvaljene ostatke, pa otišao svojim putem. Vozač autobusa obavestio je nadređene, a izjavu je dao čovek koji je na licu mesta prepoznao Lukasa. U nenamernom čukanju nije oštećen autobus, već Acin auto, tako da pevač nije imao šta da plati i nije odgovarao, a i na taj način se izvukao iz neprijatne situacije.

SD

Loading..

Comments are closed.