Zadruga,
Zadruga,

OBJAVLJEN NOVI PRESEK GLASOVA – 6 DANA PRED FINALE ZADRUGE: Ubedljiv je favorit za pobedu – Ogromna podrška…

Neverovatan broj glasova…

Skoro deset meseci trajanja četvrte sezone “Zadruge”, mnogi takmičari su ušli bez ranije medijske popularnosti, a sada su nakon skoro godinu dana dobili enormnu podršku naroda.

U domaćim medijima, od samo starta, septembra, stajala je anketa, gde su čitaoci i gledaoci mogli da glasaju za svog favorita, te za koga smatraju da će pobediti u “Zadruzi 4”.

Presekom glasova dobili su se šokantni procenti, ali i ogromna razlika u glasanju među takmičarima.

Anketa,
Anketa,

Šest dana pred finale “Zadruge” , koje je planirano u subotu, najmanju podršku naroda, po ovoj anketi ima Ermina Pašović sa samo 1.038 glasova za deset meseci.

Ermina Pasovic,
Ermina Pasovic,

Ono što je mnoge iznenadilo je da Jovana Ljubisavljević misica ima najveću podršku na ovoj anketi i to čak vrtoglavih 63.501 glasova, dok za čudo, njen momak, Stefan Karić, koji je bio medijski eksponiran mnogo više od nje ima 7.588 glasova.

Jovana Ljubisavljevic,
Jovana Ljubisavljevic,

Pored njih, veliku podršku imaju i Kenan Tahirović sa 44.736 glasova, potom i Aleksandra Nikolić sa 43.917 glasova, Mišel Gvozdenović sa 35.331.

Fran Pujas,
Fran Pujas,

Osim ovih zadrugara, veliku podršku glasača imaju i Nadica Zeljković sa 23.626 glasa, Fran Pujas sa 23.566 glasa, Paula Hublin sa 22.570 glasa, dok Miljana Kulić ima 18.263 glasa, a Maja Marinković ima 6.125, dok Marko Janjušević ima 11.953 glasa.

Ono što mnoge zanima je i glasovi za Nenada Aleksića Ša, međutim, reper očigledno i nema neku podršku, a to je 2.946 glasa, te je na samom dnu po glasanju publike.

Nenad Aleksic Sa,
Nenad Aleksic Sa,

Milica Kemez ima 10.864 glasova, dok Bora Santana ima 3.081 glas. Situacija se menja iz minuta u minut u odnosu kakvi su glasovi bili pre samo dva dana.

Milica Kemez,
Milica Kemez,

Da li će stvarno misica ove sezone osvojiti krunu “Zadruge 4” ili ne, ostaje nam da saznamo, ali anketa će ostati aktivna sve do kraja rijalitija…

SD