“OBESIĆU SE NASRED KUPINOVA”: Miki Đuričić potvrdio ulazak u Zadrugu – “Drugi lažu za cifre…”

Drugi lažu za cifre…

Miki Đuričić prvi je poznati učesnik koji je potvrdio ulazak u “Zadrugu 5”.

Kako sam kaže, najbitnije mu je da ne poklekne na čari neke devojke jer bi, u suprotnom, ženu i ćerku odmah izgubio.

Miki Duricic,
Miki Duricic,

– Biću veran do kraja supruzi. Kada bi mi se desilo da prevarim ženu u rijalitiju, ne bih mogao sebe da pogledam u ogledalu. Ne znam kako bih hodao ulicom. Kako bih živeo da me kući ne čekaju žena i dete samo zato što sam se ja zezao s nekom budalom u rijalitiju. Pritom, i vi znate da tamo ulaze devojke lakog morala. Pa zamislite samo da zbog neke beštije izgubim porodicu! Onda bih stvarno trebalo da uzmem štranjku i da se obesim nasred žive vode ovde u Kupinovu – rekao je Miki i otkrio da je srećan sa suprugom:

Miki Duricic,
Miki Duricic,

– Ja nisam u nesrećnom braku, kao što su ovi neki bili u nesrećnim brakovima, pa varali žene. Ja sam u srećan sa ženom i ćerkicom.

Rijaliti zvezda nema koga ne bi volela da vidi u Beloj kući, ali joj je draže da ima jednog neprijatelja, kao što je Vladimir Tomović, nego deset lažnih prijatelja.

Vladimir Tomovic, Miki Duricic,
Vladimir Tomovic, Miki Duricic,

– Niko mi ne smeta, neka uđe ko hoće. Mnogi misle da meni smeta Tomović. Ne smeta on meni. Mi smo dva konja, koja, umesto da uzmu pare, tamo se potučemo i svađamo. Postoji netrpeljivost između nas, ali draži mi je jedan Tomović za neprijatelja nego deset lažnih prijatelja koje sam imao u rijalitiju – rekao je Miki.

Miki je takođe istakao da je zadovoljan ugovorom i naglasio da cifre od 100.000 evra ne postoje da su sve to laži, a onda se osvrnuo na “Zadrugu 1” gde je otkrio da je zaradio 50.000 evra. Tako da se pretpostavlja da je i ove godine ista suma u pitanju.

SD

About E-dijaspora