“NISAM SPAVALA 24 SATA”: Prvo zvanično oglašavanje Lune Đogani nakon porođaja – Direktno iz bolničkog kreveta… (VIDEO)

Ne krije uzbuđenje…

Luna Đogani se juče porodila u Narodnom frontu i na svet donela devojčicu. Đoganijeva je pre dva dana primljena u bolnicu sa porođajnim bolovima.

Đoganijeva je smeštena u apartmanu. Iako je porođaj krenuo prirodnim putem, na kraju se Luna porodila carskim rezom. Beba i novopečena mama se sada super osećaju.

Novopečena mama ne može da sakrije uzbuđenje. Ona je okačila kratki video i podelila sa svojim pratiocima kako se oseća:

Instagram,
Instagram,

– 24 sata nisam spavala, adrenalin na 500 – napisala je Luna i dodala emotikone koji se smeju.

Ovo je njeno prvo oglašavanje iz bolničkog apartmana. Možemo primetiti da odmara nakon porođaja i da prati emisiju “Amidži šou” u apartamanu.

Ekipa novinara i mnogi domaći mediji su čestitali juče novopečenom tati, Marku Miljkoviću, na prinovi. On je podelio sa novinarima kako se oseća i kada će prvi put zagriliti svoju naslednicu.

Marko Miljkovic, Luna Dogani,
Marko Miljkovic, Luna Dogani,

– Moći ću da ih vidim tek za 2-3 dana. Moraju malo da budu u porodilištu, da se Luna vrati u normalu jer ipak je to prvi put da se porađa. Već sam video bebicu, preslatka je, mnogo liči na mene. Pogodila je termin 15. jun baš u centar, ni par dana ranije ni kasnije. Ja sam oduševljen i jedva čekam da je uzmem u naručje – rekao je Marko.

BONUS VIDEO: Marko Miljković – “Luna je dobro presrećan sam!” Ovo su svi detalji porođaja:

SD

About E-dijaspora