Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

NEVIĐENA DRAMA – ŠA*ARA SAMA SEBE: Miljana urliče – Voditeljka je moli da prestane! Strašna scena… (VIDEO)

“Niko ga nije isterao iz kreveta, on je mene ostavio zbog drugih ljudi…”

U toku nastavka emisije “Gledanje video klipova”.

Naredni klip prikazao je Lazara Čolića Zolu, koji razgovara sa Banetom Čolakom na temu veze i raskida sa Miljanom Kulić:

– Ja tebe nisam video zadovoljnog ovde, otkad si ušao. Očigledno niste prešli preko nekih stvari – govorio mu je Čolak.

– Dosadilo mi je da neko izigrava žrtvu, govori kako će skrenuti ako se nastavi ovim tempom. Najveći problem je što sam tražila da ima poštovanja prema meni i da ne traži Caru da mu kupi pivo na žurki, ako on mene vređa. Ovde predstavlja da nema šta da jede, da nema cigarete… – komentarisala je Miljana.

Miljana Kulic, Lazar Colic,
Miljana Kulic, Lazar Colic,

– Evo, sve lažeš, sve! – rekao je Zola.

– Vidim da ga hiljadu stvari muči, a on ništa ne deli sa mnom, razgovara sa drugim ljudima. Odlazak u radio, pa odlazak iz kreveta… Niko ga nije isterao iz kreveta, on je mene ostavio zbog drugih ljudi. Nije u stanju da stane iza mene, da sam najgora! Vidim da je nesrećan i da ćuti- nastavljala je Kulićeva.

– Non-stop me ponižava, svakim svojim izlaganjem. Ona je takva, kada raskinemo ili se posvađamo, ona je takva, želi da mi uzme sve. Laže 80% stvari – urlao je Zola.

Miljana Kulic, Lazar Colic,
Miljana Kulic, Lazar Colic,

– Sama sam dozvolila ovakvo poniženje! Ne mogu više, pucam, nikada nije stao iza mene, nikada me nije zaštitio! Neka mu ti veliki drugovi vraćaju to što treba… Kad Car bude izašao sa Dalilom, neće ga ni pozvati – plakala je Miljana.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

SD