Med, Orah, Zdravlje,
Med, Orah, Zdravlje,

NE TREBAJU VAM TABLETE ZA NORMALAN RAD ŠTITNJAČE: Prirodni lijek za navedeni problem postoji…

Recet za normalan rad štitnjače…

Probleme sa štitnom žlijezdom nipošto ne zanemarujte, jer to može dovesti do štetnih posljedica. Bitno je da na vrijeme primijetite neke simptome i počnete adekvatnu terapiju. Postoji više vrsta recepata za navedeni problem ali si oni većinom potisnuti u drugi plan, što od strane farmaceutske industroje što od stranih samih korisnika koji ne žele ili neće da ih koriste pa tako jednostavno postaju skriveni od javnosti i zapostavljeni.

Orah,
Orah,

Simptomi problema sa funkcijom štitne žlijezde:

-Nesanica

-Nagle promjene raspoloženja, nervoza, napadi ljutnje

-Poremećaji menstrualnog ciklusa

-Bolovi u mišićima

-Poremećen metabolizam

-Visok krvni pritisak

-Poteškoće kod žene da zatrudni

-Promjene na koži, najčešće njena suhoća

-Promjene apetita

-Smanjen libido

-Osjećaj hladnoće

Ovdje ćemo vam pokazati prirodni lijek koji će ojačati vaš imunitet, odbraniti vas od opakih bolesti i pomoći kod problema sa štitnom žlijezdom. Naravno, potrebno je i da provjerite svoju štitnu žlijezdu kod ljekara.

Orah,
Orah,

RECEPT:

Sastojci:

– 40 oraha

– 1kg meda

Med,
Med,

Priprema:

Otvorite orahe, očistite i dobro pomiješajte sa medom. Ostavite 40 dana na sunčevoj svjetlosti, zatim odvojite tečni dio koji se stvori.

Primjena:

Taj tečni dio konzumirajte 3 puta dnevno po kašiku, prije obroka. A nakon 7 dana konzumirajte po jednu kašiku dnevno. Ova smjesa je veoma zdrava i osjećat ćete se mnogo bolje nakon njene primjene. Pogodno će djelovati na mozak i poboljšanje njegove funkcije, a posebno na rad štitne žlijezde. Budite zdravi!!

Izvor: megagiga