Luna Dogani, Marko Miljkovic, Anabela Atijas,
Luna Dogani, Marko Miljkovic, Anabela Atijas,

“NE DOZVOLJAVAMO DA PRILAZE BEBI”: Marko Miljković – “Anabela je dolazila kod nas, nismo u dobrim odnosima…”

Nikako da zakopaju ratne sekire…

Novopečeni tata Marko Miljković iskreno je govorio o tome kakav je osećaj što se ostvario u najvažijoj životnoj ulozi, a zatim priznao kako se u tome snalazi.

Marko Miljkovic,
Marko Miljkovic,

– Predivno mi je, svima bih poželeo da se ostvare kao roditelji jer je neverovatan osećaj. Moram da priznam da noću uglavnom ustaje Luna da pomaže oko bebe, čim se malo zakašlje beba nas dvoje odmah skačemo na noge. Nemamo puno problema zbog korone, ni Luna ne dozvoljava da neko preterano blizu prilaze bebi. Fanovi nam ne prilaze puno, mada se ni mi nismo puno šetali zbog velikih vrućina. Bilo je slučajeva dok se Luna nije porodila da fanovi dođu do naše zgrade, ali sada ne. Ja nisam mogao da dočekam da postanem tata, taj osećaj ne može da se opiše, tu emociju, ja se topim kad god da pogledam Miu. Hvala Bogu što mi je podario ćerkicu. Ne znam kakav ću biti kad ona poraste, biću sigurno malo strožiji. Sve radim oko nje, menjam pelene, uspavljujem, igramo se, skroz sam ušao u štos – rekao je Marko, a zatim otkrio šta Luna planira da radi kada beba malo poraste.

Luna Dogani, Marko Miljkovic,
Luna Dogani, Marko Miljkovic,

– Luna itekako razmišlja da se vrati muzici, planira u narednom periodu jednu pesmu da snimi. Uskoro će se vratiti kao pevačica. Nama ne pada na pamet da se vraćamo u pravi rijaliti i planiramo dosta da se bavimo jutjub rijalitijem. Naš nov projekat je neki vid rijalitija, ali malo drugačiji – rekao je Marko i time iznenadio sve.

Mnogo se spekulisalo i o tome u kakvom je odnosu Marko Miljković sa taštom Anabelom i tastom Gagijem, a sada je otkrio da se sa Anabelom još uvek nije pomirio.

Anabela Atijas,
Anabela Atijas,

– Sa Gagijem sam u super odnosima, imam čvrst i kvalitetan odnos. Ideja je da i sa Anabelom nekada u budućnosti imamo dobar odnos, trenutno nismo u korektnim odnosima, ali poštujemo Lunu i bebu. Beba mora da vidi svoju baku i baka mora da vidi svoju unuku. Anabela je dolazila kod nas nekoliko puta tako da apsolutno moramo da progutamo loše stvari. Nismo u dobrim odnosima, ali se nadam da će se to u budućnosti popraviti – rekao je Miljković.

SD