Zadruga,
Zadruga,

NAKON STRAŠNIH DOGAĐAJA – ZADRUGARKA ODLUČILA DA SVE OTKRIJE: Ne može više da ćuti na veliku nepravdu… (VIDEO)

Otvorili se o događajima koji su prethodili…

Prve gošće voditelja Janjuša i Stefana Karića u emisiji “Sprrrdnja” bile su Sandra Rešić i Sanja Grujić, koje su otkrile šta se sve sinoć dešavalo na žurki.

– Sinoć je bilo odlično, do momenta koji smo preživeli svako na svoj način – rekla je Sandra.

– Ja ću komentarisati samo smešne situacije. Luks kao da je imao padavicu, završio je kao deda iz filma “Mrtav ladan” – govorila je Sanja.

– Da li si videla neke nove ljubavi? – pitao je Karić.

– Gruja me je sačekao na vratima i pitao da li podržavam Mimu da igra prisno sa Dinom, priča se da su imali prljavi ples. Takođe se priča da je Nevenu staru Krle tešio celu noć i da je pao neki poljubac. A i Sale Luks i Nevena. Nevena nova je glumila goluba pismonošu, prenosila je Zoli poruke od Deniz – dodala je Grujićeva.

– Danas smo shvatili da Gruja tri dana kuva čaj Aleks. Mada se on ovde pokazao kao fin mladić, veran svojim ljubavima, verujem da će par dana da pati za starom Mimom, dok se ne prešalta na nešto više od čaja Aleks Mimi – rekla je Rešićeva.

– Ja mislim da Gruja nema šanse ni kod samog sebe, a ne kod nekog drugog. A ono sinoć je bila Mima, pozitivna, malo je sa Grujom bila u začaranom krugu, nadam se da ćemo da imamo priliku da vidimo pravu Mimu. Mimin tip muškarca može biti neko kao Mensur – dodala je Sanja.

– A zašto mu to nije odmah rekla? – pitao je Karić.

– Dok se ne upoznamo u potpunosti, nemaš stvarnu sliku. Prvo je trebalo da ga upozna, da se druže, pa tek onda da stupi u vezu. Tek kada su stupili u vezu ona je videla njegovu posesivnost – rekla je Grujićeva.

Sanja Grujic, Sandra Resic,
Sanja Grujic, Sandra Resic,

– Ja verujem da ti veruješ svojoj drugarici, ali manimo se gluposti – istakla je Sandra.

– Mima se promenila od kako je Mensur slobodan – dodao je Stefan.

– Mnoge devojke su se promenile od kako je Mensur slobodan, Milica je rekla da će da razbuca Mimu. Sinoć kad se Mensur kupao, kupatilo je bilo nikad punije… Ali zapamtite šta vam kažem, Mima i Gruja će pre ili kasnije nastaviti tu vezu. A Marijana je sinoć desnim okom gledala Janjuša, a levim Cara – istakla je Sanja.

– Ja mislim da bi odabrala Janjuša, da je sa Carem ništa – govorila je Sandra.

Marko Janjušević Janjuš, Stefan Karic,
Marko Janjušević Janjuš, Stefan Karic,

– Marijani se sviđa neko treći, zaljubljena je – otkrila je Grujićeva.

– Mateju, video sam ja – govorio je Karić.

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

SD