Zadruga,
Zadruga,

NAKON BEGA: DIVLJALA po dvorištu – A ovo se dogodilo mnogo ranije! Brutalno!

Haos u kući!

Poznato je već da po ulasku u Zadrugu svaki učesnik dobije svoj ugovor u kojem je tačno propisano pod kojim uslovima će neko učestvovati u rijalitiju, a tu se podrazumevaju očekivanja produkcije, kao i ono što učesnik očekuje od produkcije da ispuni u smislu honorara i uslova.

Nakon sinoćne Igra istine, Sani Ibrahimov i njegova žena Natalija su napravili pravi haos u Zadruzi, jer kako kažu nisu od produkcije dobili ono što je obećano, a to je da se redovno čuju sa svojim sinom.

Natalija je psovala produkciju, a usput je i napomenula da već deset dana traže da se čuju sa prokukcijom.

Sani je sa punim flašama pokušavao da probije ogradu, a Natalija je kao furija trčala kroz dvorište pokušavajući da provali neki od prozora.

Oni su sudeći po tome da ih više nije bilo u kadru, ipak izašli iz Zaduge, a ovo nije jedinstven slučaj da su se ljudi žalili jer nisu mogli da stupe u kontakt sa svojim porodicama ili da jednostavno nisu dobili nešto od stvari koje su propisane ugovorom.

Ipak, izgleda ne ne prolaze svi igrači jednako. Pre nekoliko dana je u toku svađe sa Dalilom, Mariji Kulić nesmotreno izletelo priznanje da se ona redovno čuje sa svojim ukućanima, a kada je Dalila rekla da je tako nešto nedozvoljeno, Marija je rekla da ona ima to pravo po ugovoru, čime je otkrila da nemaju svi jednak tretman.

Pre Sanija i Natalije, Zadrugu je napustio i Ivan Gavrlilović koji je zapravo pobegao, a nakon izlaska je rekao da jednostavno nije moga da podnese situaciju u kuću u kojoj Kulićke vode glavnu reč.

SD