Informativni portal za dijasporu

Najveći skup do sada: Građani će u ovoj Metropoli tražiti Pravdu za Davida i Dženana!

Tačno godinu dana od prvog skupa “Pravda za Davida” u Beču, održaće se 7. do sad najveći skup u ovom gradu.

Na skup podrške koji će biti održan 12. maja će doći Dženanov otac Muriz, sestra Arijana i advokat porodica Memić i Dragičević, Ifet Feraget.

– Za godinu dana grupi “Pravda za Davida”, njenim osnivačima i članovima, nanesena je velika šteta, a svakodnevna nepravda i presija ne prestaju. Ubice i sotone slobodno hodaju, dok zagorčavaju zivot onim najhrabrijim i najčasnijim ljudima, prijete, maltretiraju i nemalo tuku sve one koji glasno i jasno uzdignute glave viču “Pravda za Davida”. Skupovi su zabranjeni do daljnjeg u nekada mom voljenom gradu Banjaluci, a mi smo svi ludi jer podržavamo Ćaću.
E nismo ludi, dušmani i nismo odustali – piše na Fejsbuk stranici “Pravda za Davida”.

Dodaju da odustati nikada i neće.

– Protestna šetnja se nastavlja 12. maja u glavnom gradu Austrije te ovom prilikom pozivamo sve svoje prijatelje i poznanike, sve ljude dobre volje, sve borce za pravdu, sve one koji žele bolje sutra svojoj djeci, da dođu i podrže ovaj veliki skup. U ime sve djece i svih ljudi koji biju bitke za pravdu.

Zajedno smo jači, zajedno do kraja, nema odustajanja. “Pravda za Davida”, “Pravda za Dženana”, “Pravda za svu djecu” – poručuju.

Face/ED

Comments are closed.