Informativni portal za dijasporu

NADEŽDI BILJIĆ PRETE SMRĆU: Ima da pr*pišaš majčino mleko – Neće sa nama da se zajebava šatorska j*baljka!

Horor!

Pevačica i bivša učesnica rijalitija “Zadruga” Nadežda Biljić poslednjih dana dobija užasne poruke od opasnih kamataša od kojih je uzimala novac na zajam pre nekoliko godina, a koji nije vratila. Kada su videli daje pre nekoliko dana preuzela ključeve škode koju je osvojila kao šestoplasirana u ovom rijalitiju, rešili su dajoj naplate dugove koje su planirali dajoj oproste.

Nadežda je pre dve godine pozajmila novac od opasnih momaka, ali kako joj je poslovno išlo jako loše, a i u rijalitiju iz kog je pobegla ostala je bez honorara, oni su se sažalili i prećutno oprostili dug. Međutim, kako za Rijaliti izvor otkriva, situacija se promenila i Nadežda trpi već danima pravu torturu, ali i dobija ozbiljne pretnje.

– Nadežda je pri završetku rijalitija ,,Zadruga 2″ osvojila šesto mesto, čime je postala vlasnik automobila marke škoda. Iako je prošlo skoro mesec i po dana od završetka pomenutog rijalitija, pevačica je tek sada i zaista preuzela automobil. Ona se pohvalila na Instagramu objavivši sliku kako drži ključ u ruci. Da je ova objava bila mač sa dve oštrice i da je njome probudila duhove prošlosti, govori podatak da Nadežda već danima ne mrda iz kuće, a kola je sakrila kod prijatelja u garažu da ne bi ostala bez njih. Naime, otkako je uzela ključeve i preuzela automobil, počeli su da pristižu preteći pozivii poruke, od kojih se diže kosa na glavi – kaže izvor blizak pevačici koji dalje nastavlja:

– Iako je Nadežda u prvi mah bila zbunjena i mislila je da se neko zeza s njom, poruke koje je dobijala narednih dana rešile su rebus. Shvatila je da su u pitanju njeni stari “drugari” s kojima ima neraščišćene račune.

– Nakazo, nećeš uspeti ni kilometar od kuće, gorećeš zajedno s kolima. Ili ćeš da vratiš pare za koje se praviš blesava da ih duguješ ili ćeš zažaliti dan kad si se rodila. S nama se niko nije šalio, pa neće ni jedna šatorska j*baljka. Majčino mleko imaš da propišaš, kalašturo raspala – glasila je jedna od pretećih poruka koje je Nadežda dobila.

– Plakala je, tresla se i pila lekove za smirenje. Ona misli daće oni da se smire, da je neće mučiti i tražiti joj kola umesto para koje duguje. Čak razmišlja da potraži pomoć mnogo moćnijih prijatelja kako bi ove kamataše koji joj prete smirili i zamolili da joj ne uzimaju kola i ne prete joj više – završava naš izvor.

Nadežda nije želela da govori o ovoj temi.

SD

Loading..

Comments are closed.