“NA POČETKU SU GA SVI OSUĐIVALI”: Trenutno je veliki favorit i kandidat za pobedu u Zadruzi 4…

Ne radi se o tome koliko je on dobar, koliko o tome da veoma malo osoba u Zadruzi 4 postoje…

Fran Pujas je učesnik četvrte sezone “Zadruge”, koji je za kratko vreme od samog starta takmičenja, dobio veliku podršku vatrenih glasača, a sada, sudeći po društvenim mrežama je jedan od favorita za pobedu ove sezone rijalitija.

Rijaliti zvezda, zvezda Interneta i astrolog, Zoki Šumadinac, je za medije izneo svoj stav zašto Fran ima toliku podršku ljudi.

Fran Pujas,
Fran Pujas,

– Fran je drugačiji od ostalih, ne spada u istu korpu sa ostalima. Fran se izdvaja kao pojava, fizička i mentalna. Iskren je pre svega, ne krije emocije i uvek odreaguje onako kako se emotivno oseća. – počeo je Zoki.

Zoki Šumadinac,
Zoki Šumadinac,

– Pri tom imao je životni put, kakav već znamo, a opet ostao na ovoj drugoj strani. Ne radi se o tome koliko je on dobar, koliko o tome da veoma malo osoba u “Zadruzi 4” postoje. Uglavnom su ispričane i isfurane priče, provaljene od naroda i zaista nema šta da se vidi ni čuje novo od 80 posto njih. Svi kao da kopiraju jedne druge, dok sa druge strane Fran je ostao maltene kao vuk samotnjak, a narodu generalno treba svežina, zabava, humor, da se ne vrti uvek oko fejk veza, prica ispričanih, već da stvarno neka svežina nadođe. – nastavio je Šumadinac.

Fran Pujas,
Fran Pujas,

– To je Franu pošlo za rukom, iako su ga na početku zbog izgleda svi osuđivali, pobrao je simpatije naroda i neka mu je sa srećom. Ja svakako podržavam sve jedinstvene osobe koje ne ulaze u istu fioku sa ostalima – rekao je Šumadinac za medije.

SD

About E-dijaspora