Miljana Kulic, Ivan Marinkovic,
Miljana Kulic, Ivan Marinkovic,

MILJANA SLOMLJENA OD TUGE: “Zvala sam Ivana na Željkov rođendan” – Njegov odgovor je ostavio u šoku… (VIDEO)

“Rekla sam mu da dođe sa devojkom…”

Rijaliti zvezda Miljana Kulić pre nekoliko dana proslavila je rođendan svog sina Željka Kulića, čiji je otac Ivan Marinković, koji je obeležio poslednjih nekoliko sezona rijalitija “Parovi”, kao zapažen učesnik, a U protekloj, devetoj sezoni i kao voditelj.

Mali Željko upravo je i začet u jednoj od prethodnih sezona “Parova”, u kojoj su Miljana i Ivan imali kratkotrajnu i burnu ljubavnu vezu. Njihova ljubav ipak nije zaživela, a u sinoćnjoj emisiji “Zadruga – Narod pita” jedan od gledalaca pitao je Miljanu Kulić da li planira da nastavi život sa Marinkovićem, jer smatra da ona za Željka neće naći boljeg oca od njega.

Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

Miljana se otvorila i emotivno progovorila o ovoj bolnoj temi.

– Ivan i ja nismo ni u kakvom odnosu već tri godine. Bili smo par meseci zajedno otkako sam ostala u drugom stanju. On je srećan, ima verenicu – rekla je Miljana.

Ivan Marinkovic,
Ivan Marinkovic,

– Da li je čestitao detetu rođendan? – pitao je Miljanu voditelj Darko Tanasijević.

– Ne. Ja sam njemu poslala poruke i zvala sam ga. Rekla sam mu čak sa devojkom da dođe. On je napisao da je prehlađen i da je devojci umrla prabaka i da je u žalosti, da ne može da dođe, ali da će možda svratiti kad bude krenuo u Leskovac, kod Jelenine porodice. Rekao je i da mojim roditeljima želi sve najbolje – ispričala je Miljana.

– Ja sam to uradila, ponizila se, samo da bih sutra imala skrinšot Željku da pokažem – dodala je Miljana.

– Moja porodica živi za Željka. Ivan mi je čak rekao da sam rođendan pravila zbog medija i medijske pažnje, što nije tačno. Inače, Željko je isti on, jako liči na njega. Njega ne interesuje ništa u vezi sa detetom. Ja nemam osećaj da sam sa tim čovekom bila. Kada je dolazio u porodilište, on mi je rekao da ga dete ne zanima ako ne bude u vezi sa mnom.

Pogledajte prilog:

SD