Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

MILJANA MOLI DA SE VRATI U ZADRUGU – POMINJE BOLESNE RODITELJE: A pogledajte gde su uhvaćeni čelnici produkcije…

Isplivalo celo pismo Miljane Kulić upućeno Mitrovićima…

Miljana Kulić, diskvalifikovana je ove sezone iz rijalitija, jer kako je rekla, ucenjivala je čelnike,

Celo pismo upućeno Željku i Milici Mitrović je objavljeno!

Detalje pisma pogledajte ispod:

– Pre samog početka, želim da vam javno zahvalim na svemu što je TV Pink učinila za mene. Hvala vam što ste me izvukli iz pakla i pozvali da postanem učesnik Zadruge 1. Uz pomoć tog učestvovanja sam napravila novi dom svom sinu i sebi. Hvala produkciji što su punih sedam meseci brinuli o meni i mom plodu, sad već velikom, zlatnom, prepametnom dečaku Željku, koji se rodio ubrzo posle završetka Zadruge. Hvala na svoj brizi, nezi, vitaminima, redovnim pregledima i zahvaljujući vašoj brizi rodio se zlatni dečak koji se sa zlatom meri. Hvala vam što ste me tolerisali svih ovih ovih godina, sve moje ispade i što ste uvek imali empatije prema mom ishitrenom, bezobraznom i slobodno mogu reći bolesnom ponašanju u nekim trenucima, a bilo ih, na žalost pregršt. I pored svega toga ste mi iznova i iznova dali priliku da zaradim, jer sam samohrana majka, jer imate srce i dušu kao nebo… Možda vas je i sramota što ste mi dali priliku da takve ljude lično upoznam i popričam sa vama – napisala je Miljana i dodala:

– Veliki šefe, vi ste veliki čovek i velika humanitarna duša od čoveka. Molim vas, čika Željko, iako sam vam pružila ruku pred ulazak, molim vas, pružite mi još jednu šansu. Znate celu porodičnu situaciju i bolest mojih roditelja za koje se ne zna kad će, ne daj Bože, zatrebati novac za lečenje. Ja sam du*etom (izvinite na prostakluku) zatvorila vrata, jer niste pristali na moju ucenu i niste želeli da on bude Zadruge 5. Molim vas, dajte mi poslednju šansu, biću vam do smrti zahvalna. S poštovanjem, Miljana Kulić.

Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

I dok Miljana pominje sina i bolesne roditelje, ali i moli za novu šansu u rijalitiju, Milica i Željko uživaju u Londonu, a tom prilikom je i Velika šefica objavila fotografiju sa voljenom osobom na ulicama ovog grada:

Instagram,
Instagram,

Njih dvoje uživaju van Beograda, dok se u Šimanovcima ozbiljno zakuvavaju rijaliti priče.

Podsetimo, Kulika je navodno ucenjivala produkciju da bi ušao Lazar Čolić Zola u rijaliti sa njom, a potom je i pobegla iz “Zadruge”. Pokušala je i da se seče, kao i da zapali Rajski vrt, ali je na kraju ipak pobegla te je diskvalifikovana, a kako se navodi u pismu, moraće da plati 100.000 evra, kao i da će dobiti tužbu od Pinka.

Miljana Kulic, Lazar Colic,
Miljana Kulic, Lazar Colic,

Da li će Mitrovići i ovaj put “progledati kroz prste” Miljani, koja je kuću izgradila honorarima iz “Zadruge” ili ipak ne, ostaje nam da saznamo…

SD