Maja Marinković,
Maja Marinković,

MAJA SE VRAĆA IZ CRNE GORE – MORA HITNO KOD HIRURGA: Njen otac saopštio – Svi zabrinuti…

Skratiće letovanje…

Bivša zadrugarka Maja Marinković je pre nekoliko dana priznala da je ostala bez dinara, a sada se navodno suočila sa novim problemom i to estetske prirode.

Naime, njen otac Radomir Marinković Taki se oglasio i istakao da i on vidi da su silikoni njegove ćerke čudni i da je vodi kod hirurga čim se ona vrati iz Crne Gore.

– Čekam nju da dođe iz Crne Gore, pa ćemo da vidimo šta treba da se radi. Moraćemo do hirurga da on vidi šta se dešava. Lagao bih kad bih rekao da i ja ne vidim to što vi kažete, jeste nešto čudno. Meni je bitno samo da nije nešto ozbiljno, a ako treba, ja sam, kao i uvek, tu za svoju ćerku i sve ću joj dati u životu – rekao je Taki.

Taki, Maja Marinković,
Taki, Maja Marinković,

– Maja bi mogla da padne u očaj pošto je silikoni izdaju. Gde baš sad kad se nameračila da radi i sama zaradi za život?! Poslednjih dana nema gde nije stigla hvaleći se na društvenim mrežama fotkama sa raznih morskih žurki i pena-partija. Možda je baš takav tempo i presudio da se Janjuševoj bivšoj grudi izduvaju kao balon – priča izvor iz Crne Gore i dodaje:

Maja Marinković,
Maja Marinković,

– Usred najtežeg perioda kada se bori da preboli najveću ljubav, te finansijskog kraha, usled kog sada nije u prilici ni da ode na remont, ostaje bez glavnih atributa zahvaljujući kojima je i nastojala da prebrodi krizu. Uzdala se u top-telo, a sada je ono izdaje. Verujemo da će joj, kao i dosad, tata Taki i ovog puta izaći u susret i iskeširati popravku po povratku u Beograd – zaključuje izvor.

Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš,
Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš,

Priča se da zbog toga mora da se vrati ranije sa letovanja, a da li će tako i biti, ostaje da vidimo. Inače, njen bivši partner Marko Janjušević je takođe stigao u Crnu Goru, sa ćerkom Krunom i planira da boravi u Budvi, gde je i Maja.

SD