Maja Marinković, Dalila Dragojevic,
Maja Marinković, Dalila Dragojevic,

MAJA MARINKOVIĆ NAPALA DALILU: “Monstrume – Grebaćeš na kapiji kad te dohvatim!” Žestok ulazak u Zadrugu…

Njen nadimak je Maja Istina…

Svi sa velikim iščekivanjem gledaju u kapiju studija u Šimanovcima ne bi li videli povratak Maje Marinković u rijaliti “Zadruga”, gde je očekuje susret sa bivšim dečkom Filipom Carem, ali i njegovom novom devojkom Dalilom Dragojević.

Ona je otkrila da gledaoci mogu da očekuju žestok ulazak od nje!

– Šou tek počlinje. Ovo što se dešava u Zadruzi trenutno je limuada u odnosu na to šta će se tek dešavati. Svi znate kako ja funkcionišem, zato, očekujte neočekivano – započela je priču Maja.

Maja Marinković,
Maja Marinković,

– Može li zadruga da postane još žešća?

– Scene koje se odigravaju nacija u životu nije ni videla ni doživela. Ja sam neko ko je pravio ozbiljne greške u rijalitiju, ali ovo što radi dotična (prim. aut. Dalila Dragojević) je zaista monstruozno. Ne znam ko to može da podržava i da se ponosi time. Za mene je to dno dna.

– Kako će tvoj ulazak da utiče na Filipa i Dalilu?

– Ja ću biti neko ko će iznositi istinu da povratim svoj nadimak “Maja istina”. Nemam ja tu šta da se preterano petljam u taj njihov ljubavni odnos. Car nije tip mupškarca koji će je trpeti. On će nju brzo izgustirati, ponudiće joj početak kraja tako da od te veze nema definitivno ništa.

Maja Marinković, Filip Car, Dalila Dragojevic,
Maja Marinković, Filip Car, Dalila Dragojevic,

Šta ćeš joj prvo reči kada budeš ušla u kuću?

– Nemam ja njoj šta da se javljam niti da joj se obraćam. Naravno, ako ona bude nešto krenula na mene, naravno da će dobiti kako već zaslužuje.

A kako ćeš pozdraviti Filipa?

– A ne! Ne mogu da tvrdim 100% kako ću odreagovati kada on meni bude prišao i ako mi bude prišao, a da ja njemu prilazim prva to zaista ne.

Smatraš li da će se njihov odnos narušiti tvojim ulaskom?

– Naravno. Samo moja pojava će promeniti ceo tok rijalitija.

Ne treba da zaboravimo da je unutra i Janjuš:

– Janjuš je završena priča. Njega sam iskreno volela a on se pokazao kao nečovek prema meni, tako da je na tu priču definitivno stavljena tačka, ali ovaj put stvarno.

Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš,
Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš,

Otac Filipa Cara je u skorašnjem intervjuu istakao da će Filipa jako zaboleti ako mu se ne javiš.

– Čula sam se sa Filipovim tatom. On je gospodin čovek i mislim da ima lepo mišljenje o meni kao i njegova sestra, ne rođena, nego ona sa kojom smo se Filip i ja viđali dok je on bio napolju. Oni imaju zaista lepo mišljenje o meni a ne tako lepo mišljenje o udatoj snajki. Biće dovoljno da me Filip vidi na vratima da mu izazovem reakciju.

Komentari ističu da će Dalila grebati na kapiji kada te vidi.

– Ne samo ona, mnogi će grebati na kapiju kada ja uđem.

SD