Zadruga,
Zadruga,

LUPA NA KAPIJU – NAPUŠTA ZADRUGU: Haos epskih razmera – Uništava imanje, pokidao bubicu… (VIDEO)

Ako ste slučajno propustili…

Sinoć je bilo više nego burno veče u “Zadruzi”. Ponedeljkom se biraju potrčci i omiljena osoba, a novi vođa Ante Baždarević izabrao je Mensura Ajdarpašića i Milicu Veselinović za potrčke.

To je izazvalo burne reakcije u Beloj kući, a ko je omiljena osoba.

Potom se održala emisija “Pretres sa Milanom Miloševićem”, kada su pale brojne maske.

Prvo se povela priča o podeli budžeta, kada se razotkrilo ko je ukrao novac od Deniz Dejm. Bane Đokić je priznao da su pare kod njega i rekao je da je Dalila učestvovala u celoj akciji.

U raspravu oko budžeta,umešala se i Aleksandra Subotić. Ona je krenula da vređa Deniz koja joj nije ostala dužna. Njih dve su ušle u žestoku raspravu.

Nakon što se svađa završila, voditelj Milan Milošević je otkrio zadrugarima da je tutulu najuobraženije zadrugara, po glasovima publike, odneo Dejan Dragojević.

Većina takmilara se složila sa tim, pa čaki i njegova supruga Dalila Dragojević.

– Slagao bih kad bih rekao da mi ne prija. To je narod koji je preljubnicu doveo do petog mesta, meni ova reakcija odgovara, ja ću uvek biti isti. Ja ne volim svoje snimke da gledam, pozvan sam u rijaliti da dajem svoj sud, takav sam-kakav sam – prokomentarisao je Dejan na to.

Titulu najuobraženije zadrugarke odnela je Aleksandra Subotić, sa čim su se takođe mnogi složili.

Još jedna od tema na pretresu koja se potegla bila je ondos Stefana Mihića i Mie Jovanović.

Olga Margitić je u više navrata provocirala Mihića i dovodila ga do tačke pucanja zbog odnosa sa Miom koji je on hteo da završi, ali nikako nije mogao. Jedini dobar komentar mu je dala Dalila, ali ne i Dejan Dragojević.

Mihića je iz takta izbacio Dejanov komentar koji je otrkio da smatra da je Stefan pravi glumac koji juri kadar. Stefan je nakon toga dobio napad panike, pa je nakon toga krenuo da traži izađe iz “Zadruge” i uništavao imanje.

Mia je pokušavala da ga smiri, ali je Olga sve vreme dolivala “ulje na vatru”.

U nastavku večeri kometnarisan je i odnos Olge Margitić i Dina Dizdarevića. Zadrugari su osudili Olgu zbog laganja da nije imala ništa sa Dinom, pa se otkrilo da je i Marko Osmakčić imao slično iskustvo kao i Dino sa Olgom.

Kada se emisija završila i strasti su se malo smirile, barem one za crnim stolom, akcija se preselila u dnevnu sobu.

Filip Car i Sandra Čaprić ozvaničili su vezu i razmenjivali su vrele poljupce i dodire u krevetu.

SD