Lepi Mica,
Lepi Mica,

LEPI MIĆA U TAJNOJ VEZI SA STUDENTKINJOM IZ ZADRUGE: Afera zatresla Zadrugu – Masira mu stopala, kriju se pod ćebetom… (VIDEO)

Uz osmeh slušao prozivke…

Martina Petrović, novi vođa u rijalitiju, dopustila je svojim cimerima da prokomentarišu njenu podelu budžeta. Prvi se javio Bane Čolak, koji je, između ostalog, izneo i da je primetio jedan čudan odnos u Beloj kući.

Lepi Mica,
Lepi Mica,

– Meni je jedna situacija počela da bode oči, ali dala je veliki i mali budžet kao nekom paru… Meni je odnos Lepog Miće i Mije jako čudan, oni se pokrivaju pod ćebetom, budi je stalno. Ona je rekla da voli preko 60, tako da je meni to jako sumnjivo. Mnogo su mi oni bliski – rekao je Čolak.

Dalila Dragojević se na to nadovezala.

– Ja sam to rekla još i kad je Mihić imao okršaj sa Mićom, rekla sam da Mia kroz samu rečenicu da njoj nije problem da bude sa ljudima koji imaju 60, 70 i 80 godina… Moj glas mnogo vredi i dobijam ga nazad, pa ga neću trošiti mnogo… Od tog trenutka se Mia nije odvojila od Miće. Mića je postao inventar Zadruge, ne bih mogla da zamislim onaj gornji deo bez njega, ali ne može Mića da bude pošteđen kad se nešto ovakvo desi. On nikada nije imao neki odnos kao što je ovaj sa Mijom – zaključila je Dragojevićka.

Lepi Mica,
Lepi Mica,

– Dame i gospodo, loše vaš služi pamćenje. Prošle godine su meni gurali Teodoru, da se sa njom mazim i pazim, ali vi to ne znate jer niste bili prošle godine u Zadruzi, a vi niste ni gledali. Džaba krečite, džaba radite, to se ponavljate, izmislite nešto novo, to nije istina – rekao je Mića.

Nakon njegovog izlaganja, zadrugari su skandirali na sav glas rečenicu: ”Mića se zaljubio”, na šta je on odreagovao osmehom.

Njih dvoje su se tokom jutra grlili, a ukućani komentarišu da ga studentkinja masira i maže mu stopala.

Pogledajte prilog:

SD