Viktorija Mitrovic,
Viktorija Mitrovic,

LAŽIRALA TRUDNOĆU – PRIZNALA DA IMA SPIRALU: Optužena da je sve slagala i to iz osvete… (VIDEO)

Kolaps…

U toku emisije “Gledanje snimaka” Viktorija Mitrović optužena je da je lažirala trudnoću o kojoj se govori danima, a Marko Osmakčić ju je dokrajčio svojom sumnjom da mu se zadrugarka na taj način sveti zbog njegovih akcija sa drugim učesnicama.

– Viki, Tara, Sandra, rekla sam im da se ne mešaju, jer će da ispadnu grbave. Ubuduće da znaš, ne možeš da se povataš sama sa sobom, još to radiš. Tara je sada mogla da uđe u konflikt sa Markom, a nije sve bajno i sjajno. Ko koga ovde zaj*bava. Ja više neću nijednu temu da komentarišem – rekla je Matora.

– Ljudi, ona je birala njega, on je njen momak. Šta vi nju branite od njega i od njegovog svršavanja u njenu p*zdu. Njena p*čka, njena stvar – skočio je Đedović.

– Ovo je ženska solidarnost – pričala je Kulićeva.

Marko Dedovic, Miljana Kulic,
Marko Dedovic, Miljana Kulic,

– Ti si godinama žene nazivala k*rvama, gde je tu ženska solidarnost. Viki je pre dve nedelje rekla da ima spiralu i da ne može da ostane trudna – govorio je Đedović.

– Izvadila sam je. Da imam, ne bih tako reagaovala. Ja sam sa Markom išla u radio posle emisije, razgovarali smo na tu temu i ostale. Našla sam opravdanje za njega, i pomirili smo se. Sad kad je opet ustao i ono rekao… – pričala je Viki.

– Ja mislim da je ovako htela da mi vrati za Marijanu i neki utorak, j*bo je utorak – pobunio se Marko.

Marko Osmakcic,
Marko Osmakcic,

– Naduvaću te k*rcem – odbrusila je Mitrovićka.

– Imaš li ti spiralu? – pitao je Marko.

– Nemam. Ja nisam probleme zaboravila, nego sam ih zbog emocija stavila sa strane… – odgovorila je Viki.

– Ja se plašim, možda će sutra da izokrene još neku priču… – govorio je Marko.

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

SD