Dalila Dragojevic, Dejan Dragojevic,
Dalila Dragojevic, Dejan Dragojevic,

“KRIVA SAM ŠTO NE JEDE MESO – ŠTO NE PRIČA SA MAJKOM I BRATOM”: Prekid emisije – Dalila sve napustila… (VIDEO)

Napustila emisiju…

U toku “Igre istine” Dalila Dragojević se slomila i urlala na sav glas o svemu što joj je na duši, a kada se izvrištala, napustila je emisiju i igru i odjurila u spavaću sobu.

– Samu sebe ne razumem, jedino da izludim. Smejala sam se, bilo mi je lepo, bilo mi je zanimljivo i eto grešna sam – rekla je Dalila.

Znam da sam pogrešio i znam za šta – rekao je Dejan.

Dalila Dragojevic,
Dalila Dragojevic,

– Ne mogu da ti gledam facu uopšte! Meni se ceo svet sruši! Jedem sebe i poješču se, čudne su mi se stvari desile! Poješću se živa! Prvi put u životu priznajem svoju grešku, priznajem i krivo mi je! Ne osećam se dobro, ne mogu da funksionišem dalje, jače je od mene to! U sopstvenom telu se gušim! – urlala je i plakala.

Dejan Dragojevic,
Dejan Dragojevic,

– Moram da vam kažem svima sad! Po prvi put sam sad u životu kriva! Kriva sam zašto ne razgovara sa majkom, zašto ne priča sa bratom, zašto ne jede meso, zašto nije sagradio u kuću tamo gde je trebalo, ništa za sve to nisam bila kriva! Sada sam prvi put kriva! Pustite me da se nosim sa ovom krivicom i ostavite me na miru! – urlala je Dalila.

– Sad se prvi put susrećem sa svojom krivicom, molim te pusti me. Nemoj da me sažaljevaš, nemoj niko da me sažaljeva, najgora sam i kraj – vikala je Dalila na Dejana.

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

SD