Kristijan Golubovic,

KRISTINA I KRISTIJAN KONAČNO STALI PRED OLTAR: Presrećni par iznenadio narod podelivši divne vesti…

Svako sanja da dovede svoju izabranicu na ovakvo mesto…

Kristijan Golubović i Kristina Spalević važe za jedan od provokativnijih parova iz rijalitija Zadruga. Iako je njihovo učešće u imaginarijumu u Šimanovcima od početka bilo propraćeno brojnim kontroverzama, njihova ljubav i dalje cveta, a par se trudi da pokaže čitavom svetu koliko se vole.

Podsetimo, Kristina je ušla u ljubavnu vezu sa žestokim momkom iz devedestih još dok je on bio u braku, te su se oboje ovim činom upisali u dugu listu preljubnika sa malih ekrana. Njihova veza pred kamerama je bila burna, posebno zbog stalnih svađa i vređanja zbog kojih je Balkan bio preneražen.

Kristijan Golubovic, Kristina Spalevic,
Kristijan Golubovic, Kristina Spalevic,

Kako su izašli iz rijalitija, njihova veza se primirila i postala mnogo lepše, a mediji su počeli da nagađaju kada će stati na ludi kamen i izgovoriti sudbonosno “DA”.

Oboje su više puta u intervjuima isticali da su spremni na venčanje, ali su odbijali da prognoziraju datum. Umesto toga, tokom lete, ali i jeseni, putovali su po Srbiji i posećivali srpske svetinje – srednjovekovne i savremene crkve i manastire. Mnogi su nagađali da upravo traže sveti hram gde će izgovoriti jedinstveno “DA” pred Bogom i tako upisati u večnost svoju vezu.

Kristijan Golubovic, Kristina Spalevic,
Kristijan Golubovic, Kristina Spalevic,

Par se još uvek nije venčao ni pred Bogom ni pred zakonom, ali Kristijan i Kristina su nastavili da obilaze svetinje i tokom zime.

Ovog puta je Kristijan okačio fotku iz Hrama Svetog Save na Vračaru. Slikanu pored oltara i ispod velelepne kupole bogato ukrašene prelepim mozaicima. Svako kada uđe u ovu svetinju svih pravoslavnih naroda ostaje zadivljen lepotom i sjajem zlata na zidovima.

Instagram,
Instagram,

Mnogi njihovi fanovi smatraju da bi Kristijan i Kristina trebali da svoju ljubav upravo krunišu na ovakvom divnom mestu.

SD