KRISTIJAN PREKRŠIO DOGOVOR – OTKAZAO PRODUKCIJU: Da li će zbog ove odluke Golubović morati debelo da plati…

Ovo niko nije očekivao…

Kao i svake noći otkad se završila četvrta sezona “Zadruge”, gledaoci će i večeras imati prilike da prilike da prate emisiju “Narod pita”. Darko Tanasijević večeras će ugostiti Miljanu Kulić i Mišela Gvozdenovića.

Iako je Pink najavio da će večeras u Šimanovce doći i Kristijan Golubović, izgleda da mu je nešto iskrslo, pa je prekršio dogovor koji je imao sa produkcijom i otkazao učešće u emisiji.

Kristijan Golubovic,
Kristijan Golubovic,

Poznato je da zadrugari imaju obavezu da gostuju u emisiji “Narod pita”, a ukoliko odbiju da se pojave, oduzima im se novac od honorara. Iz tog razloga Veliki šef je uplatio zadrugarima deo honorara, a deo novca treba da im legne na račun tek kad počne nova sezona rijalitija.

O ovoj odluci je, u poslednjoj nedelji četvrte sezone, Veliki šef obavestio zadrugare.

Kristijan Golubovic,
Kristijan Golubovic,

– Dragi zadrugari, juče je na račune svih zadrugara koji su učestvovali uplaćeno 50 posto honorara. Iako je ugovorni rok tek za dva meseca, i ove godine smo želeli ovim gestom da ukažemo zahvalnost svima. Bilo je svega i svačega, ali ste neizostavno bilo najgledaniji. S obzirom na to da ste obavezni da prisustvujete u emsijama “Narod pita” koje se emituju celog leta, druga polovina honorara biće vam uplaćena kada se emisije završe, što će svakako biti u ugovornom roku. Pozdrav, Veliki šef – pisalo je tada u pismu.

Kristijan Golubovic,
Kristijan Golubovic,

Ostaje da vidimo da li će biti Kristijan biti kažnjen jer se večeras neće pojaviti u emisiji kako je prvobitno bilo planirano. Nema sumnje da će Miljana i Mišel prirediti pravi spektakl gledaocima.

SD

About E-dijaspora