Informativni portal za dijasporu

KONAČNO DOKAZ: Pojavio se snimak sa snimanja Lunine prve pesme! Čujte kako peva – Da li je to njen glas? (VIDEO)

Da se zna…

Pobednica druge i vicešampionka prve sezone rijalitija “Zadruga”, Luna Đogani, nedavno je započela pevačku karijeru. Ona je pre tri dana objavila prvenac “Deveti krug”, a velika polemika podigla se oko toga da li je ona zaista otpevala tu pesmu ili mlada Pinkova zvezdica, makedonska pevačica Antonia Gigovska, koja joj je zvanično pevala prateće vokale.

Lavinu je pokrenuo Lepi Mića koji je u emisiji “Narod pita” još pre objavljivanja pesme rekao kako ju je čuo i kako misli da je u pitanju glas Gigovske, a ne Đoganijeve. To je bilo dovoljno da krene masovna odmazda na društvenim mrežama na novopečenu pevačicu.

Luna Đogani i Antonia Gigovska

Luna Đogani i Antonia Gigovska

Sama Antonia je na svom Instagramu objavila snimak kako peva “Deveti krug” da pokaže kako se na oficijalnoj traci čuje Lunin, a ne njen glas, ali ni to nije bilo dovoljno onima koji misle suprotno.

Sada se konačno pojavio snimak iz studija kada je Luna snimala prvu pesmu, na kom se čuje kako je otpevala u originalu. Đoganijeva ga je objavila na Instagram storiju, baš kao i njena majka Anabela Atijas, a da li će to biti dovoljan dokaz da “ugasi” negativne komentare, ostaje nam da vidimo.

Poslušajte i sami u još jednom isečku kako je zvučala Lunina izvedba pesme “Deveti krug” u studiju:

SD

Advertisements
Loading..
Advertisements

Comments are closed.