Dragana Mitar, Edis Edo Fetic,
Dragana Mitar, Edis Edo Fetic,

KONAČNA ODLUKA DONETA: OBJAVILI VEZU – ZVANIČNO SU ZAJEDNO! Tomović je sada prošlost (VIDEO)

Šta će reći Zilha na ovo…?

Zadrugarka Dragana Mitar je posle brojnih poteza koje je napravila u Beloj kući, a što je izazvalo ogrmnu buru u javnosti, odlučila da stavi tačku na sve sa Vladimirom Tomovićem i vrati se svom bivšem ljubavniku Edisu Fetiću.

Zbog toga je od ranog jutra srećna i nasmejana, a onda ju je Drvo mudrosti pozvalo u Rajski vrt kako bi saznalo šta ju je to posebno obradovalo.

– Svašta se izdešavalo ovih dana. Juče sam pričala sa Edom, shvatili smo da nam je lepo i da treba da budemo zajedno! Mislim da je to razlog zbog kog si me zvao. Kod mene se ovde svašta izdešavalo, baš su mi se emocije onako izmešale, ali sad sam konačno svoja na svome, sve se iskristalisalo.

Edo i ja smo od juče zajedno, shvatili smo da smo kao jedno i sad dalje idemo zajedno i nadam se da će tako ostati do kraja. Vidi se po meni da danas sijam, srećna sam i lepo mi je. Što se tiče Vladimira, mogla bih da ne pričam o tome, sve me je iznerviralo.

Znaš da sam ja htela malo da se igram, pa sam se zaigrala. Ali, ljudi smo, grešimo, neke stvari mi nisu trebale. Ne znam šta mi se desilo. Ja mislim da neko ne može da ti se dopadne i da budeš zaljubljen i za to treba malo više vremena. Ja sam u nekim stvarima pogrešila, ali imam vremena da sve to ispravim – rekla je Dragana.

Međutim, ona je ravnodušno govorila o Vladimiru, koji je činio sve da osvoji njeno srce, pa priznala da njemu više parira Mina Vrbaški, koja je pokazala da bi učinila sve da ona bude ta koju će držati za ruku.

– Što se mene tiče, lepo mi je. Ne mislim na njega uopšte, smešno mi je kad vidim moju sliku iznad njegovog kreveta. Mnogo mi je smešno to. Lepo meni Mića kaže, bolje vrabac u ruci nego golub na grani. Ja verujem samo sebi i onome što osećam, vreme će pokazati. Želim da se sklonim iz te priče, mislim da Vladimir i ja ne bi mogli da funkcionišemo kao par. Ja sam mnogo drugačija od njega i nekako…

Ja više vidim njega i Minu. Nemam ništa protiv njega, ništa mi nije učinio, ali je preovladala neka ravnodušnost i mislim da se među nama ništa neće desiti. Okrenula sam se drugoj strani. Sve se desilo neplanski, mnogo brzo, bila sam sluđena, mislim da je vreme pokazatelj svega. Okrenula sam se Edu, već osećam pritisak u kući, zato ću od Vladimira da se distanciram skroz. Osećam se kao Hurem, sad sam presekla – rekla je Dragana.

Kako je sve izglrdalo, pogledajte u videu:

SD