Luna Dogani,
Luna Dogani,

KOMPLIKACIJE NA POROĐAJU: “Počelo je prirodnim putem, ali…” – Javno otkrio sve detalje iz sale… (VIDEO)

Progovorio ekskluzivno…

Luna Đogani se juče porodila u Narodnom frontu i na svet donela devojčicu. Đoganijeva je primljena u bolnicu sa porođajnim bolovima.

Đoganijeva je je smeštena u apartmanu. Iako je porođaj krenuo prirodnim putem, na kraju se Luna porodila carskim rezom. Beba i novopečena mama se sada super osećaju.

Luna Dogani,
Luna Dogani,

Ekipa novinara nalazi se ispred doma Lune i Marka, a tamo su zatekli njenog najboljeg prijatelja, Iliju Pečenicu. On im je otkrio detalje iz porođajne sale. Za početak su ga upitali kako se oseća?

– Prelepo! Luna je dobila ćerku, idemo na slavlje – rekao je Ilija uzbuđeno.

Youtube,
Youtube,

– Gde slavite? – zanimalo nas je

– Trenutno idemo na slavlje u stan, a mislim da večeras neće biti neka specijalna žurka. Sad sam bio sa Anabelom, koja je proslavljala i bilo nam je top. Sad idem kod Marka. Mislim da će večeras biti neka kućna varijanta – rekao je Ilija.

Upitali su ga da li se čuo sa Lunom nakon porođaja?

– Jesam, Luna je super. Beba je preslatka, ima 4 kilograma i 100 grama. Beba je buckica i preslatka je. Luna se super oseća. Porodila se carskim rezom. Porođaj je krenuo prirodnim putem, ali mala se okrenula u poslednjem momentu i morali su na carski. Svi smo srećni i sve je super – rekao je Lunin najbolji drug.

Detaljnije pogledajte u video prilogu u nastavku:

SD