“KLOŠARKA MALA”: Lepi Mića rasturio Kiju Kockar! Pa napao i njenu majku – “Nemate obraz…” (VIDEO)

Nije štedeo reči…

Lepi Mića je ovog jutra bio budan pre svih, a društvo mu je pravila Sandra Rešić, pa je slušala njegov monolog o sinoćnjem glasanju na “Zadrugoviziji” i Kristini Kockar.

– Vi nemate mu*a da kažete… Opravdanja nema – pričao je Mića.

– Nije lep potez – rekla je Sandra.

– To su kompleksi, ti si u žiriju, i kažeš dvanaest poena za… Stanija je realna, ova nije, pogubila se, ne zna gde udara – nastavio je Mića.

Lepi Mica,
Lepi Mica,

– To je jedna klošarka mala koja se pogubila. Pošto se ponaša tako, sad ću ja da pričam neke stvari. Neću komentarisati ništa ružno, ali ću reći kako jeste. O njenom ocu nisam pričao ništa ružno, samo sam rekao da je imao pet žena i od tih, jedna mu podarila dete, a on je nije priznao. Nikog nisam vređao, to je suština njene nemoći – rekao je on.

Lepi Mića je i dalje držao reč o Kiji Kockar, a u društvu se našla i Nadica Zeljković, pa je shvatila o kome priča, i odmah reagovala.

Nadica Zeljkovic,
Nadica Zeljkovic,

– Šta je rekla, rekla je, nije ti ubila porodicu da se sad tako izd*kavaš! – rekla je Nadica.

– Ti trebaš reći i reagovati kao majka, da nije u pravu – ljut je bio Mića.

– Verovatno ima neko drugo mišljenje, šta je problem? Ti je valjda dovoljno poznaješ – dodala je ona.

– Znaš kada ću da odgovoram, kad ti ubije porodicu, pokrade, uvredi… Inače, ja da odgovaram tebi šta je ona mislila, neću – rekla je Nadica.

– Da imate malo obraza… Šta znači da se laže milion ljudi, da kaže dvanaest poena za Nadicu, a ne za Miću, mi smo nastupali zajedno! – rekao je Mića.

– Čemu ta ogorčenja? Pusti me, nedelja blag dan – odgovorila je Nadica.

Pogledajte detaljnije ispod:

SD

About E-dijaspora