Deniz Dejm, Dorde Nikolic,
Deniz Dejm, Dorde Nikolic,

KAO FURIJA – DENIZ SE SAMO ZALETELA NA KRALJA: “Lažljiva stoko” – Digla frku i preti na sav glas… (VIDEO)

Izdao je…

Novi vođa Đole Kralj napravio je haos svojom podelom:

– Dobio sam i prošli put mali budžet, nije to problem, nego kao ne znaš mi ime a družimo se od početka, baš bezveze – rekao je Ante.

– Ti znaš daja palim pljuge a ti mi daš dve hiljade? – ubacio se Sale Luks.

-A koga to boli ku*ac? Vreme je da svratiš vreme svog novca – pitao je Đole.

-Slažem se sa svima uglavnom, jasno je da ti je prvi put, treba da izdržiš. Ja sam zaj koji ti je ukrao budžet, jer niste čuvali pare. A i nećeš da mi kažeš pravo mišljenje nego mi se na Osmana osvrćeš – rekao je Karić.

-Zadovoljna sam budžetom, ali si dvoličan. Meni si rekao da nije fer što je bio sa tvojom drugaricom a sada mu daješ velike pare i zahvaljuješ mu se što je bio s anjom – dodala je Nevena.

Deniz Dejm,
Deniz Dejm,

– Radio si po svom osećaju i ja to poštujem, ja kad budem bio vođa deliću po tome ko mi je koliko drag, pa nek vide šta će. Nemoj neko da mi dira Irmu, niko tu nikoga ne nagovara to su gluposti – rekao je Bane.

-Dobar dan svima, ja sam lično zadovoljan, mislim da se sa ostalima nisi vodio dobrom politikom. Morao si malo obrazložiti svima, pozdrav za Sandru Todić – rekao je Stefan Mihić.

– Ja sam prezadovoljna, što se mene tiče lično. Nezadovoljna sam zbog obrazloženja. Smatram da neko ko je pratio rijaliti, trebao si mnogo bolje da odradiš ovo. I ja bih prvo dala veliki budžet dragim osoboma, to je u redu, ali ostalo… Dalila kad je iznela svoje mišljenje, ti si ušao u sukob odmah, a do tada si kao bio okej sa njom. Dobacila sam samo, a ti si me nasi*ao debelom bu*onom. Ja tebe nisam ni sa čim uvredila, a ti odmah napadaš. Možeš da me vređaš slobodno, jer kad osetim da je iskreno, ali kada vidim da je nešto fejk, biće drugačije – govorila je Matora.
Pele, peško hajde ustani – pozvao je vođa Ademira.

-Obrazloženje za Vampiricu a onome ko ti je činio sve vreme daš manje nego njoj, nije mi jasno – ubacio se Isko.

Dao si mi mali budžet, to nije problem. Sad si vođa i nikada više nećeš biti, to ti garantujem. Jer takav lik kao što si ti, kad dođe do neke “vlasti”, odmah se vidi tvoje pravo lice – rekao je Sale

– Ja sam se malo razočarala iskreno. Mislila sam da smo se dobro razumeli, ali eto moramo da budemo iz istog grada izgleda. Mi smo iz LGBT populacije treba da se držimo, a ti daš homofobu vbeliki budžet, potpuno nenormalno – ubacila se Deniz.

Dorde Nikolic,
Dorde Nikolic,

– Ti si jedna pi*ka, išao si redom ovde i govorio da ćeš deliti velike budžete, meni si prvi tražio cigare, a ti si lažljiva stoka koja ni ne puši –

Alo slonu, imaš istu frizuru kao slon i taman surlu da mu posi*aš – vikao je Đole.

Detaljnije u videu ispod:

SD