Informativni portal za dijasporu

KAKAV OBRT U KARIJERI: Posle priče da ulazi u Zadrugu Luna javno otkriva – Dragi moji odlučila sam da…

Baš je iznenadila fanove !!

Luna Đogani je odlučila da ponovo pokrene svoje zapostavljeno zanimanje kreatorke, tako što će svaki komad, koji postavi na svoj Instagram profil, moći da se kupi.

Advertisements

Naime, Luna je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju kreacije i napisala:

View this post on Instagram

Dragi moji, sigurna sam da niste zaboravili moju kolekciju LUNA DJO. S obzirom na to da me dosta vas pita da li još uvek negde može da se kupi ili naruči, ja sam odlucila da vas obavestim da možete da narucite svaki komad koji budem postavljala, bas ovde na mom Instagram profilu. DM. “BABY BLUE BE LOLLY” 💙 #lunadjo

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

– Dragi moji, sigurna sam da niste zaboravili moju kolekciju LUNA DJO. S obzirom na to da me dosta vas pita da li još uvek negde može da se kupi ili naruči, ja sam odlucila da vas obavestim da možete da narucite svaki komad koji budem postavljala, bas ovde na mom Instagram profilu. DM. “BABY BLUE BE LOLLY – napisala je Luna.

S obzirom da se nedavno pojavila priča u medijima da Luna ulazi u Zadrugu, Đoganijeva još uvek nije demantovala ove tvrdnje, ali se pretpostavlja da do toga neće doći.

Takođe, njena objava o prodaji stvari pokrenula je “zle jezike” da govorkaju kako ne zarađuje dovoljno od pevanja pa mora da radi dodatni posao.

Luna Dogani,
Luna Dogani,
Luna Dogani,
Luna Dogani,
Luna Dogani,
Luna Dogani,
Luna Dogani,
Luna Dogani,

SD

Advertisements
Advertisements
Loading..

Comments are closed.