“KAD BIH REKAO ŠTA MISLIM O ĐOGANIJEVIMA – NE BI BILO DOBRO”: Milan Milošević nikad iskreniji (VIDEO)

A pomenuo je čak i nju…

Popularni voditelj “Zadruge” Milan Milošević progovorio je o akruelnim događanjima u popularnom rijalitiju, kao i o periodu koji je proveo u izolaciji za vreme trajanja policijskog časa.

On je za emisiju “Premijera” otkrio čiji zagrljaj mu je najviše nedostajao u vreme izolacije.

https://www.instagram.com/p/B-z2CYbA0Yy/?utm_source=ig_embed

– Nisam imao kontakta sa majkom dva meseca, jer ona ima 75 godina i jako joj je loš imunitet, tako da nisam smeo da reskiram.

Čuli smo se svakodnevno putem video poziva, po desetak puta, sve sam brinuo o njoj, naravno, ali nisam mogao da se vidim s njom.

Sada sam otišao kod nje, kaže ona:”Jao, što si se ugojio” – kroz smeh je otkrio Milan, koji je potom prokomentarisao ona udarna dešavanja u “Zadruzi” i porodične probleme Anabele Atijas, Lune i Gagija Đoganija.

https://www.instagram.com/p/CAVBfmpgy6M/?utm_source=ig_embed

– Kada bih pričao stvarno šta mislim i šta osećam dok gledam te njihove svađe, mislim da to ne bi bilo dobro. Ja to doživljavam previše emotivno jer sam ja neko kome su roditelji, u mom slučaju majka, na prvom mestu.

Ovde se neke stvari dešavaju koje su van naše kontrole i ja, kao voditelj tog programa i neko ko sa njima pretresa priče, ne mogu da utičem na to, tako da na to gledam drugačije…

Onako, poslovno. Imali smo u sezoni jedan, kada sam ja bio učesnik, Teodoru Džehverović i njenu mamu Gocu i Anđela, gde je bila totalno druga priča – bez ovoliko ružnih reči, bez fizičkih nasrtaja.

https://www.instagram.com/p/B_GNVyTgOQe/?utm_source=ig_embed

Teodora se tu, naravno, opredelila i pokušala da iskalkuliše između majke i dečka i uspela je, pobedila je u tome. Svaka joj čast, to se tako radi – priznao je Milan.

SD

About E-dijaspora