“JOŠ SE NISI OHLADILA OD LUKINOG KREVETA – UVALILA SI SE U DRUGU KUĆU”: Haos u studiju – Misica bila u vezi sa fudbalerom… (VIDEO)

Žestoko se posvađala sa gledateljkom…

Darko Tanasijević večeras je ugostio Sandru Rešić i Jovanu Ljubisavljević u emisiji “Narod pita”. Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa bivšim zadrugarkama. Ljiljana iz Beograda prva je gledateljka za večeras, koja je imala pitanje za Jovanu:

– Jovana, koji si ti fakultet završila? – glasilo je prvo pitanje.

– U oblasti revizije i kontrole, prvo je to bila viša škola, ali 4 kalendarske godine – rekla je Jovana.

– To nije fakultet, to što si završila još uvek nije fakultet – govorila je gledateljka.

– Sad bih je pitala još nešto, rekla je da je išla dva puta u Dohu, da li je išla nekada i na odmor? Sa Stefanom si pričala kako si išla sa drugaricom – nastavljala je gledateljka.

– A šta sam jela tada, pošto ste to sve pratili? Nisam išla na odmor nikada, samo poslom – odgovorila je misica.

Jovana Ljubisavljevic, Darko Tanasijevic,
Jovana Ljubisavljevic, Darko Tanasijevic,

– Matora ima jednu tajnu o Jovani, kada bi to rekla, kaže da bih joj se time us*ala u život. Ti si bila 3 meseca u raskidu sa Lukom, a tada si bila sa nekim fudbaerom. – govorila je Ljiljana.

– Ja Matoru ne poznajem, vidim da ste upućeni u sve, vrlo mi je drago da znate i datum kada je ko šta izgovarao – rekla je Jovana.

– Sa mnom ne možeš da manipulišeš, to možeš sa nekim drugim, vidim da si nervozna. Bezobrazna si, da li želiš da ja umešam tvog oca, brata? – bila je uporna gledateljka.

Jovana Ljubisavljevic,
Jovana Ljubisavljevic,

– Možete manipulaciju od mene da učite za svog muža – odbrusila joj je misica.

– Ne znam zašto plačeš za dečkom sa kojim si raskinula, tako si plakala i kad je Stefan bio na onom tajnom zadatku. Manipulator, glumica, mlatiš rukama. Ti uglavnom rukama pričaš, a deset rečenica vrtiš. Ti si jedna sponzoruša, devojka koja bez blama uđe u kuću za 3 dana, pa se ponašaš kao da je tvoja! To su te divne, moralne devojke. Bitno da se uvučeš tamo, doručak, ručak, večera, uživanje! Još se nisi ohladila od Lukinog kreveta, već si se uvalila u drugu kuću – bila je surova gledateljka.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

SD

About E-dijaspora