Informativni portal za dijasporu

JEZIVO – SAŠA POPOVIĆ OTKRIO KAD ĆE UMRETI: Zna šta će mu se sve dogoditi – Evo kako je reagovao kad je čuo!

Obistinilo se!

Saša Popović i Lepa Brena su tokom devedesetih godina posetili čuvenu Baba Vangu želeći da saznaju što više detalja o svojoj sudbini.

Prvi čovek Granda otkrio je da je posetio proročicu koja mu je ispričala kog datuma će da umre. Sa njim je baba Vangu posetila i cela grupa “Slatki greh” koja je u to doba harala bivšom Jugoslavijom, pa je tada i Lepoj Breni proreknuta sudbina.

baba vanga

Kako kaže direktor Granda, baba Vanga je predvidela raspad njihove čuvene grupe kao i vreme kada će se to dogoditi.

– Bili smo kod Vange pokojne. Tačno je to rekla! Ja kad sam seo ispred nje ona je samo rekla:

– Skini naočare –  a ja kažem:

sasa-popovic

– Ne nosim naočare – a ona kaže:

– Sad ću te izbaciti napolje, skini naočare. Rekla je: ‘Deco, ovo je divno, sve je lepo, ali vi sledeće godine više nećete postojati.’ I onda mi je rekla ceo život… Aj sad da na pričam. Sve mi je rekla šta će da bude i kako će da bude, i tačno kako mi je rekla… Čak me je i pitala: ‘Hoćeš da ti kažem kada ćeš umreti’ – rekao je Popović.

-I ti sada sve znaš – pitala ga je voditeljka.

– Da. I sve mi se obistinilo, ali pazi, u dlaku! Za pet minuta mi je ispričala ceo život i rekla je: ‘Dobro pamti šta ću da ti kažem!’ Pričala je pola srpski, pola bugarski, pošto je ona u Strumicama. Rođena je tamo, išla je u školu tamo – zaključio je čelnik Grand produkcije u emisiji “Balkanskom ulicom”.

SD

Advertisements
Loading..
Advertisements

Comments are closed.