Marko Janjušević Janjuš,
Marko Janjušević Janjuš,

JANJUŠ PROGOVORIO O TUŽBI ZA STARATELJSTVO: “Ja znam da sam najbolji otac na svetu…”

Prelepo…

Četvrta sezona rijalitija “Zadruga” priveden je kraju, a interesovanje za učesnike ne jenjava. Oni svi sada uživaju u čarima slobode.

Turbulentna veza Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša i dalje je tema broj jedan. Janjuš je u rijalitiju govorio da svoju vezu s Majom održava isključivo kako bi kupio mir, a nakon izlaska održao je obećanje i priznao da više ne želi da vidi osobu zbog koje je prekinuo brak sa suprugom Enom. Po izbacivanju iz „Zadruge” došlo je do verbalnog okršaja između Janjuša i Majinog oca. Taki je izjavio da je ćerki već našao potencijalnog muža.

Marko Janjušević Janjuš,
Marko Janjušević Janjuš,

‒ Maja ga još ne zna, on joj je pisao, slao slike, divan jedan gospodin, malo stariji od nje, ima tridesetak godina – istakao je Marinković.

Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš,
Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš,

Sa druge strane, Janjuš je rekao:

‒ Uživam sa ćerkom Krunom svaki dan. Ovo dvoje me ne zanimaju. Ne plašim se Takijevih batinaša i pretnji koje je izneo na moj račun, to je za mene čista budalaština.

Na pitanje šta se dešava s tužbom za starateljstvo, kratko je odgovorio:

Instagram,
Instagram,

‒ Ne bih o tome da pričam kako se moja žena ne bi protezala po medijima. To je naša privatna stvar, a ja znam da sam najbolji otac na svetu.

SD