“J**ALO JE POLA ŠAPCA” – HAOS U BELOJ KUĆI: Sandra Rešić ga brutalno ispljuvala – “Ti si govedo…” (VIDEO)

Brutalna pljuvačina…

Auu… Posle opširnog izlaganja Marije Kulić, Vladimir Tomović je na današnjem sastanku na kome su zadrugari kometnarisali raspodelu budžeta dao reč Ivani Šašić.

– U Borinoj emisiji sam čula da je neko prokomentarisao da me je j*balo pola Šapca. Ja sam neko ko je verodostojan, na “Pretresu” ćemo saznati mnogo toga – poručila je Ivana, pa sela, a ustala je Sandra Rešić:

– Moram prvo da se osvrnem na ovo za Zolu i Janjuša (da su hteli da ukradu budžet) i da kažem da sam to čula. To bih rekla i da su moji drugari hteli, tj. da sam čula da hoće da ukradu – počela je Sandra Rešić.

– Od koga si čula? Zašto ta osoba ne ustane da kaže? – pitao je Janjuš.

– Mnogo ste se zaj*bali ako ste mislili da se mi čoporativno branimo, ja prva napadam ovog što je vođa. Krađa budžeta je katastrofa, bacanje para je katastrofa – dodala je pevačica.

– Legendo, to si imala nedelju dana da kažeš – uzvratio je Vladimir.

– Nisam, a sada mogu da kažem da si govedo. Ja nisam u čoporu, imam svoje mišljenje, što sam dokazala i kada je u pitanju Paula. Zadovoljna sam budžetom, ali bih se snašla i sa 0 dinara. Da ne ponavljam ono, da li imam ja, ješćete i vi. Daću onim ljudima koje volim.

Čoporativno nismo u budžetu. Isto mislim da si se ogrešio, a to je tvoje. Ogrešio si se o Anđela, jer, ako si hteo da mu daš srednji, trebalo je da daš srednji, a ne veliki, pa da oduzimaš. I još jedna stvar, na pranje sudova i ostalo od mene ne računajte na mene više – poručila je Sandra.

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

SD

About E-dijaspora