Zadruga,
Zadruga,

“IZVEDITE JE HITNO – NE MOŽE DA DIŠE”: Strašna scena u Beloj kući! Svi gledaju samo u Dejana – Ne pomaže…

Za svaku osudu…

Sinoć, tokom emisije “Pitanja gledalaca”, desila se uznemirujuća situacija. Dok su zadrugari sedeli za crnim stolom, a voditelj Milan Milošević im u ime publike postavljao pitanja, Tari Simov se ozbiljno slošilo.

Zadruga,
Zadruga,

Ona je počela da se trese celim telom, a u jednom trenutku se videlo da ne može da sedi sama, već je počela da pada sa klupe. U pomoć su joj pritrčale MC Aleks i Jovana Tomić Matora, a ono što je najviše zasmetalo gledaocima rijalitija, i što je sve šokiralo, jeste to što nijedan muškarac nije priskočio u pomoć, već su pustili dve žene da iznose Taru na svojim rukama.

Zadruga,
Zadruga,

Mensur Ajdarpašić je bio najglasniji, te je poručio cimerkama da izvedu Simovu hitno napolje, ali čak ni on nije ustao da pomogne. Takođe, sve oči bile su uprte u Dejana Dragojevića, budući da ima blizak odnos sa Tarom, ali i on je samo nemo sedeo i gledao šta se dešava.

Tara Simov,
Tara Simov,

Da li je ova njihova reakcija posledica šoka ili je nešto drugo u pitanju ne znamo, ali svakako nije za pohvalu što, maltene, niko od zadrugara nije odreagovao i pomogao svojoj cimerki, u kakvim god da su odnosima.

SD