Informativni portal za dijasporu

IZNEO SKANDALOZNE DETALJE: David demantovao sve Dejanove tvrdnje – Želeli su da ispadnu žrtve (VIDEO)

Dalila će na ovo morati hitno da reaguje….

Ima li kraja ovome? Svi detalji odnosa porodice Dragojević izneti su za stolom u ovom najgledanijem rijalitiju, a Dejan i David prekinuli su svaki kontakt zbog nesuglasica koje su nastale od trenutka kada se Dalila Dragojević umešala u njihove živote.

Kako je Dejan otkrio svoju verziju priče i razloge zbog kojih se odrekao svojih najbližih, David je ove noći otvorio dušu i ispričao šokantne detalje koje će sve ostaviti bez teksta.

– To je neka njihova glupava priča koje su iznosili samo da bi sebe pravili žrtvama. Mi smo jedna normalna porodica, svi smo bili zajedno. Čujemo se sa porodicom iz Amerike. Taj plac je od malena bio moj, niko to nije tražio. Meni je mama to ostavila.

Oni su posle mesec dana ugovarli brak, moja majka nije htela ni da čuje da se dedovina tako deli. Ona je htela da ostanu u kući, pa da polako tražimo šta nam je činiti. Oni nisu hteli, brže bolje su otišli. Oni su se venčali, da niko nije ni znao. Novinari su znali i njeni, sa naše strane niko.

Nismo bili ni pozvani na venčanje. Posle cele te priče, spustila se lopta. Dejan je zvao Mungosa da pita da li je mama ljuta. Mungos je pomogao da nađu auto i pomogao im da ga registruju. Tad je otpala cela priča oko placa. Oni su se viđali i posećivali. Pričalo se da je moja mama odmah išla sa njima na ručak, rekla je da nije znala za taj ručak.

Posle toga je Dalila poslala poruku mojoj mami da zaboravi na Dejana zauvek. Moja mama ima salon, on pita da se ošiša, mama mu kaže da sačeka, a onda on ode u Ušće da se šiša da bi svi videli kako se nije šišao u svom salonu. On je izneo laži, neke stvari bi rekao, a ne sme.

On je sa mnom radio u girosu, ali nije radio za klikere. To što je pričao da je radio kao dete, on je imao takvo društvo. Mi smo bili fudbalerčići. Što se tiče Mungosa, znao sam za njihov odnos, oni su počeli da se viđaju kad se ona razvela od mog tate.

Dejan je u njegovom lokalu slavio rođendan. On je Mungosa zvao svaki put, a ne tatu. On se odjednom okrenuo, jer je Mungos sa mnom bio dobar – ispričao je Dejan.

Ana Korać je ispričala kako je izgledao razgovor Davida i njihovog biološkog oca, a priznala je ni on ne voli Dalilu.

– Njega je tata zvao na viberu i dotakli smo se te svađe, a David je rekao da mu nije jasno zašto Dalila napada Dejana bez razloga. Tata je rekao da ni njemu nije jasno.

Njemu se nije svidelo kako se ona ponašala. Tata se boji da bilo šta kaže Dalili, samo da ga ona ne bi okrenula protiv njega – ispričala je Ana.

Detaljno pogledajte u nastavku:

SD

Advertisements
Loading..
Advertisements

Comments are closed.