Ivana Aleksic,
Ivana Aleksic,

IVANA I TOMOVIĆ ULAZE U ZADRUGU 5: Vladimir Tomović ubeđen – “Vole prevarene žene, pobedićeš…”

I Tara i Ša opet pred kamerama…

Rijaliti “Zadruga 4” je završen, a već od septembra počinje nova sezona.

Već se spekuliše ko će se useliti na velelepno imanje u Šimanovcima, a kako mediji pišu, produkcija pregovara sa bivšom suprugom Nenada Aleksića Ša, Ivanom Aleksić, ali i rijaliti zvezdom Vladimirom Tomovićem.

Ivana i Vladimir su se zbližili, zajedno uživaju na primorju, pa Veliki šef planira da im predloži da druženje nastave i pred kamerama.

Instagram,
Instagram,

– Tara i Ša su nastavili vezu napolju, a njegova bivša žena uživa na moru sa drugim zadrugarom. Još uvek se nisu svi sreli, pa produkcija planira da ih spoji u rijalitiju da bi unutra ispričali sve što im je na duši. Ivana je pričala da rijaliti nije za nju, da nikad ne bi ušla, ali bi svako pristao da uđe kad bi dobio ponudu koja se ne odbija. Najveći uticaj na nju je imao Tomović, koji ju je ubeđivao da uđe, pa je sad na klackalici – govori izvor i dodaje:

Vladimir Tomovic, Ivana Aleksic,
Vladimir Tomovic, Ivana Aleksic,

– Objasnio joj je da se više puta takmičio, da se odlično snašao, pa je rekao Ivani da treba da uđe što zbog sebe, što zbog toga što će da joj bude lakše jer bi on bio tu. Ispričao je da je narod voli jer je prevarena žena i da treba da iskoristi momenat, a još će i da zaradi – priča izvor za “Srpski telegraf”.

Vladimir Tomovic, Ivana Aleksic,
Vladimir Tomovic, Ivana Aleksic,

Na sve ovo oglasila se i Tara Simov, koja je rekla da nema problem da se nađe oči u oči sa Nenadovom bivšom.

Tara Simov, Nenad Aleksic Sa,
Tara Simov, Nenad Aleksic Sa,

– Već sam pričala o tome da nemam problem da bilo koga pogledam u oči. Rekla sam da nisam kiriva što je Nenad upropastio brak, tako da mi ne bi bio problem da o tome razgovaram s Ivanom. Svakako mislim da je najbolje da nas dve nemamo nikakav kontakt, ali tamo nećemo moći da se izbegavamo jer nam je mogućnost kretanja ograničena – rekla je Tara.

SD