Dalila Dragojevic, Dejan Dragojevic,
Dalila Dragojevic, Dejan Dragojevic,

ISPLIVALI NEVEROVATNI SNIMCI: Pre nego što je Dejan napravio haos – Dalila nasrnula na njega… (VIDEO)

Ovo je prethodilo nikad viđenim scenama…

Milionski auditorijum sinoć je svedočio najjezivijoj sceni u istoriji rijalitija. Reč je o momentu kada je Dejan Dragojević iz besa i ljubomore sebi naneo povrede, i završio u lokvi k*vi. Dejan je odmah izveden iz Zadruge i pružena mu je adekvatna medicinska pomoć, a kako pišu domaći mediji, noć je proveo u bolnici.

Ipak, na početku žurke koju je Veliki šef organizovao zbog dočeka Pravoslavne Nove godine, ništa nije ukazivalo na to da će se dogoditi incident ovakvih razmera. Naime, upravo Dejan je bio najveseliji ukućanin, sve vreme je igrao i pevao, a u jednom momentu je prisno zaigrao sa Deniz Dejm. Ipak, njegova sreća nije dugo trajala, budući da se nedugo nakon plesa sa Deniz, posvađao sa bivšom ženom Dalilom.

Ona je napravila scenu jer joj Dejan nije odmah dao pivo koje je tražila za Matoru! Pratila ga je do garderobera, gde ga je na kraju napala. On nije reagovao, a ona je besno zalupila vrata od garderobera, pa se vratila na žurku gde je histerisala Matoroj:

– Šta sam ja ovde? On kao Dinu daje pivo. Ja došla ovde u trenerci, on došao u trenerci. J*bu me u mozak i jedan i drugi (Car i Dejan). Kunem ti se neću biti ni sa kim – nastavila je da besni Dalila.

Dejan je potom prišao Dalili, a ona je nasrnula na njega:

– Skloni se od mene – urlala je Dalila, pa nastavila: Glumi žrtvu nekom drugom. Danas je rekao pravo mišljenje o meni, da sam najgora – govorila je Dalila.

– Ti ćeš da kažeš da si pravio najbolju od najgore – nastavila je Dalila.

– To te zabolelo – rekao je Dejan.

– E nema me više. Gotovo, od sutra kapuljača, Rešićka, Đedović. Ja sam uvek bila najbolja. Nemoj da mi se smeješ u facu, kad vidiš da sam u rastrojstvu – besnela je Dalila.

Detaljnije pogledajte ispod:

SD