Stanija Dobrojevic, Marko Osmakcic, Marko Markovic,
Stanija Dobrojevic, Marko Osmakcic, Marko Markovic,

ISPLIVALA ISTINA O STANIJI I MARKU: Vole se i niko ne može da ih rastavi – Skovali su plan…

Ljubav cveta…

Od početka pete sezone “Zadruge” milioni gledalaca ne prestaju da bruje o odnosu Stanije Dobrojević i Marka Osmakčića.

Stanija Dobrojevic, Marko Osmakcic,
Stanija Dobrojevic, Marko Osmakcic,

Njihova prisnost dala je za pravo zadrugarima, ali i gledaocima da tu ima nečeg više od prijateljstva, a kako na sve to gleda Stanijin dečko Marko Marković, inače bivši zadrugar takođe, za medije je ispričala njegova komšinica.

Stanija Dobrojevic, Marko Markovic,
Stanija Dobrojevic, Marko Markovic,

– Viđamo Marka, vrlo je pristojan momčić, uvek se uredno javlja, nekoliko ga dana nema tu u komšiluku, ali stvarno je vrlo fin i obrazovan. Da vam kažem, nisam sigurna, čim je on tu, znači da joj veruje, mislim ja pratim Zadrugu, nema on ni razlog da joj ne veruje, ona ne radi ništa što ne sme, Stanija je neko ko voli da bude u muškom društvu, jer su devojke uglavnom ljubomorne i sujetne zbog nje, pa joj odgovara da ima muškarce, koji će joj i pomoći, pritom, pogledajte je, prava dama i toliko je zgodna, da i treba da ih vrti oko malog prsta – izjavila je komšinica i dodaje:

Instagram,
Instagram,

– Stanija i Marko su imali super odnos, mislim da ne može da je poremeti, oni imaju dogovor oko svega, vernosti, planova za budućnost, čisto sumnjam da bi ona to pogazila, zbog nekog tamo u rijalitiju. I da joj se dopao taj Marko tamo, ne verujem da će ostaviti dečka sa kojim je toliko dugo, zbog nekog šmokljana tamo koji je, mislim u odnosu na ovog Marka, strašno. Ovo je naše dete ovde i ne damo ga!

SD