Informativni portal za dijasporu

PETORKA IZ PAKLA: Ove znakove u horoskopu apsolutno niko ne voli…


Jer su rođeni pod takvim zvijezdama…

Ova slavna petorka je najteža za saradnju, komunikaciju, ljubavne odnose. Mnogi već znaju da među 12 znakova zodijaka ima 5 „najtežih“. Ovi znaci su uvjek “lojalni”, zato što su rođeni pod takvim zvijezdama:

JARAC:


Sa Jaračevima je teško komunicirati. Tvrdoglavost je njihovo drugo ime. Jarčevi rijetko koga tretiraju sa poštovanjem, tako da je njihov socijalni krug uvjek ograničen. Oni ne tolerišu dosadu, tako da su okruženi najvrijednijim prijateljima. Ako se iznenada zaljubite u Jarca, potrebno vam je mnogo strpljenja i izdržljivosti.

VODOLIJA:

Vodolije-su veoma specifične u komunikaciji. Oni cjene samo svoje mišljenje. Oni lako mogu okriviti nekoga i ne vole da slušaju pravdanja. Vodolije imaju poseban um, ali su često okupirani emocijama.

BLIZANCI:

Blizanci ne mogu mirno da sjede na nekom mjestu, vrlo su brbljivi i hiroviti. U kritičnim trenucima, oni nose “masku ravnodušnosti” ili čak okrutnosti i ostavljaju bez pozdrava. Mišljenje okoline je prazan zvuk za njih. Oni imaju svoj svet mašte u glavi. Blizanci su podmukli. Čini vam se da ih dobro poznajete, ali su u stanju da uvijek odigraju – Šah-mat.

OVAN:

Ovan je vrlo impulsivna osoba. Oni su u stanju da za 15 sekundi razbiju sve što su izgradili tokom godina, a to se odnosi ne samo na razvojne projekte, već i njihov odnos.

Oni su uvijek u pravu, a ako zaista jesu, onda morate priznati da su u pravu. Ovo jednostavno pravilo postoji u njihovim životima. Ako se zaljubite u Ovna, onda se pripremite na vatru koja će gorjeti neprekidno. Strast će se kuhati stalno.

ŠKORPIJA:

Škorpije spadaju u najveće „ zlikovci“ zodijaka. Oni uvjek dobiju ono što žele. Za njih, ništa nije nemoguće. Imaju veoma okrutan odnos prema svijetu, super ego i osvetoljubiv karakter.

Za njih su ljudi – njihova imovina, tako da ako ste u njihovoj mreži, zauvijek ste u njihovom ropstvu. Bilo koja vrsta odnosa sa predstavnicima ovog horoskopskog znaka može se završiti ozbiljnim posljedicama.

Izvor: e-dijaspora.info


Comments are closed.