Aleksandra Subotic,
Aleksandra Subotic,

“GUŠIM SE – IMAM JAKE BOLOVE”: Zadrugarki ukazana lekarska pomoć – Produkcija hitno reagovala… (VIDEO)

Doktor je pažljivo saslušao…

Pre ulaska u ”Zadrugu 5” svim takmičarima urađen je detaljan sistematski pregled, a oni su bili i testirani nekoliko dana zaredom na virus COVID-19.

Juče su zadrugari poveli polemiku o zdravstvenom stanju Filipa Cara i Nikole Grujića. Iako su se zadrugari uspaničili, ubrzo su shvatili da nema razloga za tim jer Nikola i Filip imaju samo prehladu. Njih dvojica su testirani i obojica su dobili negativan rezultat testa na koronu.

Produkcija brine o zdravstvenom stanju svakog učesnika i čim se požale na nešto, dobijaju adekvatnu lekarsku pomoć. Tako je bilo i ovaj put kada se Aleksandra Subotić požalila da otežano diše. Doktor je ušao na imanje kako bi pregledao zadrugare koji imaju bilo kakve poteškoće.

Aleksandra Subotic,
Aleksandra Subotic,

– Otkad sam došla gušim se svako jutro. Operisala sam skoro nos, pa mi je malo zapušen i zbog toga, ali mislim da je više od neke prehlade ili nečega. Stalno mi je zapušen nos, ni kapi mi ne pomažu. Probudi me jer mi oteknu usta i kao jezik da mi otekne jer ne mogu da dišem, već dišem sve na usta. Jako me grebe grlo i imam taj suv kašalj koji me izrazito hvata ujutru i uveče – rekla je Aleksandra doktoru.

– Koliko to traje? – upitao ju je doktor

Aleksandra Subotic,
Aleksandra Subotic,

– Otkad sam došla, ali taj kašalj mi je malo jači u poslednja dva-tri dana. S vremena na vreme osećam da se preznojavam. Uhvati me toplota i kao da izvire toplota iz mene, a imala sam i izrazite bolove u leđima – požalila se Subotićka.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

SD