Miljana Kulic, Lazar Colic,
Miljana Kulic, Lazar Colic,

GINEKOLOG USTANOVIO DA JE MILJANA KULIĆ PONOVO TRUDNA: Odmah pala odluka – “Sto posto rađam…” (VIDEO)

“Rekao je da sam sto posto trudna…”

Miljana Kulić je sinoć odgovarala na “Pitanja novinara” pa je otkrila da ako je u drugom stanju, da će sigurno roditi bebu, tačnije da ovog puta neće abortirati.

Tada je ispričala i šta je bilo na pregledu kod ginekologa, kao i da je na ultrazvuku lekar video tačkicu i bio ubeđen da je Kulićeva trudna.

– Sto posto bih rodila bebu! Kasni mi, ne znam zbog čega mi kasni! Da li je hormonski poremećaj ili šta god, evo neka mu produkcija spusti test na trudnoću odmah da uradim, da se ne stresiram više – rekla je Miljana, pa opisala situaciju kod ginekologa:

Miljana Kulic,
Miljana Kulic,

– Kada sam bila kod ginekologa, on je na ultrazvuku video tačkicu, rekao je da sam sto posto trudna. Međutim, kada sam uradila betahacege, bio je manji od pet milimetara i nije se ispostavilo da sam trudna, a kasni mi – rekla je Kulićeva.

Lazar Colic,
Lazar Colic,

Dok je Miljana pričala ovu priču novinarima, Lazar Čolić Zola, koji je potencijalni budući tata je sve vreme uzdisao, a da li će stvarno Miljana ovaj put roditi i da li je stvarno trudna, ostaje nam da saznamo…

Kako je izgledalo Miljanino izlaganje pred novinarima, pogledajte ispod teksta:

SD